Facebook Pixel
Loader
100%

За нас

За нас

Търговска верига „Фантастико” е семейна българска компания, основана през 1991 г. с откриването на първия си супермаркет в гр. София. Днес компанията управлява 45 супермаркета, като броят им ежегодно расте.

История

Компанията дължи успеха си на лоялността и оценката на множество служители и клиенти, избрали фирмата за свой работодател или магазините за свое място за пазаруване. Във „Фантастико” работят над 3 100 човека, които са част от един професионален, сплотен и отговорен екип. С разрастването на веригата броят на служителите непрекъснато расте, както и професионалните възможности. По-голямата част от нашите служители работят в компанията повече от 5 години, като много от тях за това време са израстнали професионално.

История

НАШАТА МИСИЯ: Правим живота по-хубав, осигурявайки качествени стоки на достъпни цени.

НАШАТА ВИЗИЯ

ЕКИПЪТ е най-ценният капитал, търсим и развиваме талантите до съвършенство.

КЛИЕНТИТЕ са движещата ни сила, не спираме да се развиваме заради тях.

ПАРТНЬОРИТЕ са неразделна част от бизнеса, спазваме най-добрите практики в договарянето.

ОБЩЕСТВОТО, в което живеем, е важно за нас. Подкрепяме социални каузи в областта на културата, изкуството, образованието и спорта.

ПЛАНЕТАТА е нашият дом. Работим така, че да я пазим чиста.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Фокус върху успеха

Амбиция за развитие

Нови възможности

Толерантност

Ангажираност

Сила, страст, съвършенство

Труд

Иновации

Креативност

Образование

Рекламни площи

Търговска верига Фантастико предлага съвременни и креативни канали за реклама в своите обекти, подходящи за всеки тип бизнес, продукт или услуга.

Предимствата на рекламните канали в супермаркети ФАНТАСТИКО:

 • Съвременни методи за рекламиране, позволяващи креативност и обхващаща всички медиини формати: печатна, радио, телевизионна и дигитална
 • Отлично таргетиране – вашето послание достига до хора от различен пол, възраст, социален статус, директно при точката на продажба
 • Голяма аудитория – на ден в търговската верига пазаруват над 100 000 човека
 • Атрактивни цени
 • 40 локации на територията на гр. София
Рекламни площи

Логистичен център

Логистичният център на Фантастико се намира край гр. Елин Пелин Сграда е с площ от 19 хил. кв.м., има 51 товарни рампи, 11 100 палетоместа и от нея се извършват ежедневни доставки към обектите на търговската верига. В базата, заедно със складовата администрация, работят 92 служителя. В централния склад се извършват следните дейности: прием, склад, експедиция, диспозиция.

Логистичен център

Имоти

ТЪРГОВСКА ВЕРИГА “ФАНТАСТИКО” ТЪРСИ ДА ЗАКУПИ ИЛИ НАЕМЕ В СОФИЯ И В СТРАНАТА

Готови търговски обекти или в проект

 • самостоятелни сгради, част от търговски център или подблоково пространство
 • с търговска площ минимум 1000 кв.м.
 • с добро лице
 • със самостоятелен подход за зареждане
 • с прилежащ паркинг

Парцели в регулация

 • с площ от минимум 2500 кв.м.
 • с форма на парцела – по възможност правилна правоъгълна
 • комуникативно местоположение
 • в жилищен комплекс и/или в комбинация с натоварена пътна артерия/кръстовищев София и в градове с население от минимум 15 000 жители
Имоти

Ресторанти MyChoice

Ако обичате добрата храна и различните международни вкусове, държите на индивидуално отношение, съвременния подход и професионалното обслужване, заповядайте в нашите ресторанти. Ние предлагаме съвременна и креативна кухня и желаем да задоволим дори най-взискателните и деликатни вкусове.

MyChoice e идеалният партньор за Вашия неповторим празник, без значение дали става въпрос за корпоративни мероприятия, бизнес срещи, семейни празници, сватби, кръщенета, коктейли, чествания, семинари, или неформални сбирки. С екип, готов да организира Вашето събитие, два ресторанта в столицата и кетъринг компания, ние ще се погрижи да превърнем Вашия празник в незабравимо изживяване.

- Симеоново - гр. София, кв. "Симеоново", ул. "Момина сълза" 14А 
Гео Милев - гр. София, ж.к. "Гео Милев", ул. "Коста Лулчев" 52, SkyCity Mall

Ресторанти MyChoice

Joy Station

Мултифункционалният развлекателен център JOY STATION предразполага посетителите за едно автентично меломанско преживяване. Акустичният дизайн на JOY STATION е изработен специално за залата, а озвучителната система е от най-високо професионално ниво - марка "MEYER", която е предпочитана и изисквана от най-големите музиканти и е своеобразен еталон за качество в целия свят. В комбинация с първокачествено осветление и видео стени, JOY STATION е оборудван с всичко необходимо за едно аудиовизуално пиршество.

На сцената на JOY STATION са се изявявали както световни величия като URIAH HEEP, JOE LYNN TURNER, BOBBY KIMBALL и JOHN LAWTON, така и именити български изпълнители като ВАСКО ВАСИЛЕВ, БТР, ЛЮБО, ГРАФА, МАСТИЛО, БЕЛОСЛАВА, Д2, СИГНАЛ, ДИАНА ЕКСПРЕС, СКАНДАУ и неповторимата ЛИЛИ ИВАНОВА.

- Joy Station - гр. София, ж.к. "Студентски град", ул. "Академик Стефан Младенов" 3

Joy Station

MegaXtreme

През 2003 г. един малък екип, сплотен от общата страст към боулинга, поставя началото на марката "MegaXtreme" и първата зала от веригата в Студентски град, София. Поставено е и началото на дългогодишното ни партньорство с QubicaAMF – американски иноватор в областта на боулинг технологиите. Висококласното оборудване в залите ни вдига летвата в спорта и поставя "MegaXtreme" на картата на международните боулинг турнири.

За няколко години "MegaXtreme" се превръща в най-успешната верига боулинг зали в България. Втора и трета локация отварят съответно в Люлин и Sky City Mall в кв. Гео Милев.

- Студентски град - гр. София, ж.к. "Студентски град", ул. "Академик Стефан Младенов" 3, комплекс "Joy Station"
Люлин - гр. София, ж.к. "Люлин 6", бул. "Джавахарлал Неру" 26А
Гео Милев - гр. София, ж.к. "Гео Милев", ул. "Коста Лулчев" 52, SkyCity Mall

MegaXtreme

SkyCity Mall

SkyCity Mall в София е разположен на 27 000 м2 в кв. Гео Милев. Търговският комплекс е на четири нива, а на два етажа над търговската част е разположен развлекателният център. SkyCity Mall разполага с подземен и наземен паркинг с обща площ 10 000 кв.м. или 320 паркоместа. В сутеренния етаж на площ от 3400 кв.м. е разположен хипермаркет ФАНТАСТИКО.

Със своя прецизен микс от стоки, услуги и развлечения, SkyCity Mall предлага на своите посетители всичко необходимо за дома, гардероба и семейството. SkyCity Mall има над 120 магазина, които осигуряват на клиентите богато разнообразие от стоки и услуги – дамска и мъжка мода, кожени изделия, парфюмерия и козметика, бижутерии, обзавеждане за дома, подаръци и опаковки, битова техника и електроника, две книжарници, музикален магазин, рибарски магазин и зоомагазин, хипермаркет ФАНТАСТИКО, аптека, магазин за цветя, както и множество ателиета в сферата на услугите – фризьорски салон, ключарско ателие, химическо чистене, банков клон, телекомуникации, шивашко ателие, часовникар, оптика, заведения, опаковане на подаръци.

SkyCity Mall - гр. София, ж.к. "Гео Милев", ул. "Коста Лулчев" 52

SkyCity Mall