Facebook Pixel
Loader
0%

За нас

За нас

Търговска верига „Фантастико” е семейна българска компания, основана през 1991 г. с откриването на първия си супермаркет в гр. София. Днес компанията управлява 43 супермаркета, като броят им ежегодно расте.

История

Компанията дължи успеха си на лоялността и оценката на множество служители и клиенти, избрали фирмата за свой работодател или магазините за свое място за пазаруване. Във „Фантастико” работят над 3 100 човека, които са част от един професионален, сплотен и отговорен екип. С разрастването на веригата броят на служителите непрекъснато расте, както и професионалните възможности. По-голямата част от нашите служители работят в компанията повече от 5 години, като много от тях за това време са израстнали професионално.

История

НАШАТА МИСИЯ: Правим живота по-хубав, осигурявайки качествени стоки на достъпни цени.

НАШАТА ВИЗИЯ

ЕКИПЪТ е най-ценният капитал, търсим и иразвиваме талантите до съвършенство.

КЛИЕНТИТЕ са движещата ни сила, не спираме да се развиваме заради тях.

ПАРТНЬОРИТЕ са неразделна част от бизнеса, спазваме най-добрите практики в договарянето.

ОБЩЕСТВОТО, в което живеем е важно за нас. Подкрепяме социални каузи, културата, изкуството, образовинаието и спорта.

ПЛАНЕТАТА е нашият дом. Работим, така че да я пазим чиста.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Фокус върху успеха

Амбиция за развитие

Нови възможности

Толерантност

Ангажираност

Сила, страст, съвършенство

Труд

Иновации

Креативност

Образование

Рекламни площи

Търговска верига Фантастико предлага съвременни и креативни канали за реклама в своите обекти, подходящи за всеки тип бизнес, продукт или услуга.

Предимствата на рекламните канали в супермаркети ФАНТАСТИКО:

 • Съвременни методи за рекламиране, позволяващи креативност и обхващаща всички медиини формати: печатна, радио, телевизионна и дигитална
 • Отлично таргетиране – вашето послание достига до хора от различен пол, възраст, социален статус, директно при точката на продажба
 • Голяма аудитория – на ден в търговската верига пазаруват над 100 000 човека
 • Атрактивни цени
 • 40 локации на територията на гр. София
Рекламни площи

Логистичен център

Логистичният център на Фантастико се намира край гр. Елин Пелин Сграда е с площ от 19 хил. кв.м., има 51 товарни рампи, 11 100 палетоместа и от нея се извършват ежедневни доставки към обектите на търговската верига. В базата, заедно със складовата администрация, работят 92 служителя. В централния склад се извършват следните дейности: прием, склад, експедиция, диспозиция.

Логистичен център

Имоти

ТЪРГОВСКА ВЕРИГА “ФАНТАСТИКО” ТЪРСИ ДА ЗАКУПИ ИЛИ НАЕМЕ В СОФИЯ И В СТРАНАТА

Готови търговски обекти или в проект

 • самостоятелни сгради, част от търговски център или подблоково пространство
 • с търговска площ минимум 1000 кв.м.
 • с добро лице
 • със самостоятелен подход за зареждане
 • с прилежащ паркинг

Парцели в регулация

 • с площ от минимум 2500 кв.м.
 • с форма на парцела – по възможност правилна правоъгълна
 • комуникативно местоположение
 • в жилищен комплекс и/или в комбинация с натоварена пътна артерия/кръстовищев София и в градове с население от минимум 15 000 жители
Имоти

My Choice

Ние сме креативна, артистична, дейна и вкусна съвременна Българска компания за кетъринг и организиране на разнообразни събития. Вълнува ни добрата храна, индивидуалното отношение, съвременният подход, професионалното обслужване и удовлетворението на клиента. Точно затова се стараем да предлагаме всичко това, в нашата “палитра” от възможности и желаем да задоволим дори най-взискателните и деликатни вкусове. “MyChoice Catering & Events” e идеалният партньор както за вашия обяд или вечеря, така и за вашия неповторим празник, без значение дали става въпрос за корпоративни мероприятия, бизнес срещи, семейни празници, сватби, кръщенета, коктейли, чествания, семинари или неформални сбирки. Имаме възможността да организираме и изпълним събития от различен мащаб и бюджет.

My Choice

Joy Station

Атмосферата в клуба предразполага за едно автентично меломанско преживяване. Акустичният дизайн на JOY STATION е изработен специално за залата, а озвучителната система е от най-високо професионално ниво - „Meyer Sound ”. Марката е предпочитана и изисквана от най-големите музиканти и е еталон за качество в тези среди из целия свят. Осветлението е CLAY PAKY, пултът е YAMAHA CL-5 , a мултимедията включва 3 бр. видео стени SAMSUNG ( 2x 9x55 и 1 x 9x40 ) и една ЛЕД стена с впечатляващи размери ( 7,2 x 2,4m). Цялата техника се управлява от професионален екип от озвучители и осветители, които с уменията си допринасят за цялостното въздействие на всяко едно събитие.

Joy Station

Mega Xtreme

Mega Extreme Bowling предлага на своите клиенти боулинг писти – AMF – американско боулинг оборудване № 1 в света. Пистите са разположени по начин, осигуряващ максимално пространство и удобство на всички играчи и техните придружители. Перфектната шумоизолация на залата, както и специално предвидената климатична система, подържаща различна температура в зоната на играчите и останалата част на залата, осигуряват максимален конфорт за всички клиенти. Съвременното боулинг оборудване разполага с уникални функции за програмиране на игрите – доставящи огромно удоволствие и улеснение, както на начинаещите така и на професионалните играчи, а вечер когато се включи програмата за Xtreme bowling – означаващ игра при уникални светлинни ефекти и ултравиолетово осветление – играта се превръща в едно изключително забавление.

Mega Xtreme

Sky City

SkyCity Mall в София е разположен на 26 000 м2 в кв. "Гео Милев". Търговският комплекс е на четири нива, а развлекателният център на два етажа над търговската част. SkyCity Mall разполага с подземен и наземен паркинг с обща площ 10 000 кв.м. или 320 паркоместа. В сутеренния етаж на площ от 3400 кв.м. е разположен супермаркет "ФАНТАСТИКО". В обекта ще намерите разнообразен и качествен асортимент с обособени секции за плодове и зеленчуци, био храни,  витрини за обслужване на прясна риба, прясно месо, млечни продукти, колбаси, кулинарен щанд, сладкарска витрина, прясно изпечен хляб, обширен сектор за козметика, алкохол, стоки за дома, детето, аксесоари и много други предложения.

Sky City