Facebook Pixel
Loader
0%

Пекарна

Пекарна
Пекарна

Хлябът – традиция, ухание и разнообразие!

Хлябът, за повечето българи винаги е бил, и е, задължително присъствие на всяка трапеза - основна част от културата и традициите на хранене.
В магазините ни предлагаме над 60 вида пресен опакован хляб. Разнообразието варира от стандартните бял, ръжен, пшеничен, царевичен през ръчен със закваска, картофен, ръжен със закваска до по-здравословните пълнозърнести варианти със семена, с различни зеленчуци, с лимец и множество други различни комбинации.

А за тези, които се притесняват от съдържанието на хляба или имат непоносимост към някоя от съставките му, ние ви предлагаме видове, различни от конвенционалните, като хлябове богати на протеини, с ниско съдържание на въглехидрати, варианти без брашно, без глутен, без мая, с ядки, семена  и други.

*броят на предложенията е различен, в зависимост от големината на обекта.

В Блога и секцията ни с Рецепти може да прочетете полезна информация и съвети къде да намерите или как да направите своето собствено хлебно иделие. Вкусни рецепти за хляб от различни видове брашна и съставки ще улеснят избора ви!

В избрани супермаркети разполагаме с пекарни, където хлябът се пече на място. Топъл земел или франзела, хлебче с квас, 100% пълнозърнест лимец, чабата със сушени домати и маслини, картофено хлебче, рогче с домати, хлебче с кашкавал, ръжено – пшеничен хляб, домашна пърленка, немски брецел, багета с тиквени семки и десетки други хрупкави и вкусни видове. Да не забравяме и ароматните над 25 вида закуски.

Заповядайте при нас и сами ще се убедите в разнообразието, което предлага нашата Пекарна!