Facebook Pixel
Loader
0%

Деликатесни сирена

Деликатесни сирена
Деликатесни сирена

На деликатесните витрини с вносни сирена предлагаме голямо разнообразие от стоки.

В последните няколко години ТВ „Фантастико“ направи изключителна реорганизация в този сектор, като реализира проект за хладини витрини със свободен достъп до деликатесните сирена, което е изцяло насочено към удобството за нашите клиенти. В по-голяма част от нашите обекти може да намерите обособени щандове с много богато разнообразие от продукти – над 85 вида сирена. Предлагаме френски, немски, италиански, испански, холандски и много други сирена, някои от тях доста познати марки. Също така за по-изтънчените вкусове на нашите клиенти, при нас биха могли да намерят и продукти от високо ценови сегмент - френски, английски, холандски, които да задоволят и най-претенциозните клиенти. Периодично се обновява и разширява асортимента на тези щандове.

 

Широко застъпени са жълтите сирена – тип гауда, ементал, чедър, пармезан, от които предлагаме в няколко ценови сегмента, също така пекорино и проволоне, сините сирена, меки сирена – тип бри, козе – голям хит са смесените сирена /козе и краве/ - предлагани във вариант с папая и бадем, както и ръчно изработено овче сирене с благородна плесен. На някои от витрините ни могат да се намерят и миксове от сушени плодове и ядки, които чудесно се комбинират със сини сирена /препоръчано от производителя/.

За удобство на клиентите разфасовките, които могат да намерят, обикновено са от около 150-200 г парче, но при желание на клиент, колегите в обекта на място могат да отрежат съответно искан грамаж, тъй като разфасовките са от над 1 кг.

Посетете нашите щандове за деликатесни сирена в следните обекти:

  • Ф6 - Студентски град - гр. София, ул. "Г.М. Димитров" 77
  • Ф43 - кв. "Манастирски ливади" - гр. София, кв. "Манастирски ливади", ул. "Пирин" 51А, п.к. 1404
  • Ф44 - гр. Банкя - гр. Банкя, кв. "Изгрев", ул. "Стефан Стамболов" 138