Facebook Pixel
Loader
0%

Kулинарен щанд

Kулинарен щанд
Kулинарен щанд

Ние обичаме добрата храна и я приготвяме с отношение и любов!

Kулинарен щанд

Вкусна, топла и разнообразна храна на изгодна цена! Това е нашият кулинарен щанд! От понеделник до неделя, всеки един ден от седмицата,  при нас може да закупите прясно сготвена храна.  На място приготвените пресни и вкусни ястия, свежи салати, винаги топла скара, разнообразие от бургери и сандвичи, прясно изцедени сокове и множество сладки изкушения, ще ви помогнат в подготовката и решението за ежедневното ви хранене.

Предлагаме ви всекидневно разнообразие на рецепти и промоционални предложения.

Вашият вкусен помощник в ежедневието!

Kулинарен щанд

Разнообразие!

Никой не обича да яде едно и също ястие всеки ден, а и често желанията ни са различни и се определят от сезона. В зависимост от времето ни се консумират различни видове ястия, по-сухи и леки или по-мазни и засищащи. Плодовете и зеленчуците често са решаващи при избора ни на салата, защото са най-вкусни и полезни през сезона, в който растат и зреят. Сезон, вкус, настроение, финанси, хранителен режим... много фактори влияят върху решението и избора ни на меню.

Затова ние знаем, че в кулинарията разнообразието е важно.

Всеки ден при нас може да откриете над 4 вида готвени ястия, които са различни всеки ден, над 2 вида прясно приготвени картофи и ориз, чиито рецепти също се разнообразяват ежедневно. Предлагаме и над 6 вида свежи салати, така любими на много от клиентите ни.

Любителите на месото и добрата скара могат да избират сред над 8 вида печено месо и още 10 различни предложения за скара, включващи не само свинско, телешко и пилешко, но и различни видове риба.

Отделно поддържаме над 12 вида различни кулинарни предложения, като напр. чушки бюрек, кашкавал пане, пълнени сърми или чушки, тиквички със сирене, мусака и др. търсени и често сервирани ястия във всеки дом.

Заповядайте на нашия кулинарен щанд и ще намерите прясно приготвени, разнообразни и вкусни идеи за всяка трапеза!


*броят на ястията може да е различен, в зависимост от големината на обекта.

Разнообразие!