Facebook Pixel
Loader
0%

Суши бар

Суши бар
Суши бар

Прясно приготвено суши във Фантастико!

Какво прави сушито толкова безценно?


Пълно с прясна риба, хрупкави зеленчуци и богат на фибри ориз, сушито е безценно по отношение на полезните хранителни вещества. Сьомгата като основна съставка има големи количества омега-3 и омега-6 мастни киселини, витамин D, както и селен. Авокадото е особено полезен източник на мазнини, а оризът на енергия и протеин. Уасабито успокоява стомаха, норито е много бедно на калории и пълно с витамини като А, Б и C, джинджифилът има терапевтичен ефект и подпомага храносмилането.

Какво прави  сушито толкова безценно?

Суши щандове на място

По-големите супермаркети на Фантастико разполагат със суши щандове, където ви очаква голямо разнообразие от прясно суши, приготвено пред вас. Може сами да изберете вида и големината на порцията.
По-малките магазини зареждат ежедневно с прясно приготвено суши в специални опаковки. Всяка една рецепта, която се предлага, е с подбрани качествени съставки. Менюто съдържа урамаки, футомаки, хосомаки и сашими. Също така включва веджи сетове за хора, които не консумират риба, както и ролки с пърлена риба за хора, които не консумират сурова риба.
Суши шефове стоят както зад приготвянето, така и зад ежедневното снабдяване с най-качествените продукти, необходими за специалитетите.

Суши щандове на място