Facebook Pixel
Loader
0%

Сладкарска витрина

Сладкарска витрина
Сладкарска витрина

В делник или празник, сладките изкушения винаги носят радост. А ние знаем какво е "сладкарство"!

Прясно приготвени торти

Знаете ли, че имаме собствен цех за торти? При нас Майстор-кулинари ежедневно приготвят пресни и красиви изделия, подходящи както за ежедневието ви, така и за най-специалните ви поводи... Освен стандартни торти, предлагаме и детски, сватбени и бутикови торти, като сами може да изберете вкуса и визията им.

В магазините ни може да разгледате подробен каталог с нашите предложения, както и да направите поръчка.

А ние ще я изпълним с качество и специално отношение, за да ви доставим максимална радост!

Освен на сладкарска ни витрина, предлагаме и няколко вида от най-предпочитаните торти и в готов пакетаж на хладилната витрина със сладкарски изделия.

Прясно приготвени торти

Освен разнообразието от пресни торти на сладкарските ни витрини ще ви посрещнат и сиропирани изкушения, като реване (също собствено производство), толумби, баклави, скалички, различни видове еклери, голям избор от насипни бисквити, соленки, целувки, множество видове пасти и други.

Стремим се постоянно да обновяваме асортимента си, спрямо най-новите тенденции в сладкарството и вашите желания и препоръки.

Разбира се, на нашите витрини предлагаме и продукти на известни български производители, с което сладкарската ни продукция се разширява и допълва.

Благодарение на разнообразието и редовните доставки, при нас може винаги да разчитате на добри и пъстри  " сладки" предложения всеки ден.