Facebook Pixel
Loader
100%

Торти

Торти
Торти

Представяме Ви нашите торти собствено производство, приготвени от винаги пресни продукти по специална рецепта, с неповторим вкус, който ще удовлетвори и най-претенциозните клиенти. Доставката е на стойност 3,99 лв. в рамките на гр. София.

Собствен сладкарски цех

Разполагаме със собствен сладкарски цех, който създава вкусни, атрактивни и неповторими кулинарни шедьоври. Хапки, бонбони, петифури и разбира се торти. Предлаганите торти са подходящи за всякакви празненства и са разделени в следните категори:

Собствен сладкарски цех

Стандартни

Всички торти с имена от каталога ни, подходящи за десерт по всяко време или вкусен финал на семейна сбирка Шабис, Нойер, Линдофф, Миеле и Фантазия са малка част от вкусните, стандартни предложения, които ще запомните със сигурност, след като опитате!

Стандартни

Бутикови

Всички торти правени по поръчка на клиенти, с разнообразни форми, вкусове и декорации. Елегантни и изискани, детски и закачливи, малки и големи. Каквито пожелаете Вие.

Купи

Бутикови

Сватбени

богат асортимент от сватбени торти с неустоим вид и вкус.

Сватбени

Индивидуални поръчки

Изпълняват се индивидуални поръчки, от всякакво естество - етажни торти, торти с принтове,торти с моделирани елементи, детски и тематични торти, а уменията на екипа превръщат всяка една в уникално произведение на изкуството!

Дребните хапки и сладки плата са идеални за детски празненства и рожденни дни, така че не пропускайте възможността да “подсладите” празника си!

Купи

Индивидуални поръчки