Четири отличия за ФАНТАСТИКО на годишните награди „Златно сърце“ — Фантастико
Loader
100%

Четири отличия за ФАНТАСТИКО на годишните награди „Златно сърце“

Четири отличия за ФАНТАСТИКО на годишните награди „Златно сърце“
20.05.2021

Четири отличия за ФАНТАСТИКО на годишните награди „Златно сърце“

Търговска верига ФАНТАСТИКО получи четири отличия в конкурса за корпоративна социална отговорност „Златно сърце“ на списание Business Lady. Компанията грабна първо място в категория: „Устойчиво развитие: безопасни условия на труд“ и „Здравеопазване и здравни инициативи“. ФАНТАСТИКО е финалист и в категориите „Цялостна корпоративна социална отговорност“ и „Подкрепа на хора в неравностойно положение“.

„Тази оценка е важна за нас, защото през изминалата година ние също бяхме „на първа линия“. Постарахме се не просто да променим режима си на работа и да предприемем действия за безопасни условия на пазаруване, но и да подкрепим онези групи от обществото, които имаха най-голяма нужда – българските лекари, възрастни и социално-слаби хора, деца и семейства в риск. Тази награда е признание за всички мои колеги, с които понякога работехме денонощно, за да доведем до край започнатите проекти. Благодарим на нашите клиенти, които подкрепиха каузите ни и на партньорите, с които ги реализирахме“, заяви Даниел Деянов, директор „Продажби“.

Той подчерта, че признанието за усилията на компанията за устойчиво развитие и безопасни условия на труд идва в годината, в която ФАНТАСТИКО ще отбележи своя 30-годишен юбилей. „ФАНТАСТИКО е компанията на новите възможности, на развитието и грижата към хората“, заяви Деянов, който е част от веригата от 12 години и е извървял сериозен път на кариерно развитие.

Отличията бяха връчени за проектите на ФАНТАСТИКО в подкрепа на УМБАЛ „Александровска“, социалната кухня в София „Топъл обяд“, дарителските кампании в подкрепа на SOS Детски селища България, УНИЦЕФ България, „Оле Мале“, за здравните инициативи съвместно с ВМА и фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“. „Нека аплодираме лекарите, майките на деца със специални потребности, приемните родители, педагозите, психолозите, експертите и всички хора, които не са тук, но сбъдват проектите на доброто“, призова Диана Йорданова, мениджър „Връзки с обществеността“ във ФАНТАСТИКО.

Годишните награди на списание Business Lady „Златно сърце“ бяха връчени на компаниите и личностите, които подадоха ръка и подкрепиха нуждаещите се в критичния период от началото на COVID – кризата.