Четири отличия за ФАНТАСТИКО в конкурса "КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА" — Фантастико
Loader
100%

Четири отличия за ФАНТАСТИКО в конкурса "КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА"

Четири отличия за ФАНТАСТИКО в конкурса "КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА"
24.06.2021

Четири отличия за ФАНТАСТИКО в конкурса "КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА"

ФАНТАСТИКО ГРУП спечели четири престижни отличия в конкурса „Компания на годината“ на сп. Bulgaria Business Review! Компанията беше отличена като „Инвеститор на годината“ и грабна първо място в категория „Устойчиво развитие“. В категория „Корпоративна социална отговорност“ ФАНТАСТИКО беше сред финалистите.

Особено горди сме с отличието „HR на годината“, което беше присъдено персонално на Антоанета Методиева – директор на дирекция „Човешки ресурси, обучение и управление“. „Приемам тази награда като признание за целия екип, с който работя. Истината е, че в нашата работа винаги има какво още да се направи, защото грижата към хората винаги може да се надгражда. Благодарна съм на колегите, с които през миналата година успяхме да вдъхнем кураж на работещите на „първа линия“ чрез различни форми на подкрепа и че въпреки безпрецедентната ситуация продължихме програмите за обучение и развитие, благодарение на които много колеги израснаха в компанията“, заяви г.жа Методиева при получаването на отличието.

От името на ФАНТАСТИКО ГРУП призовете в категориите „Инвеститор на годината“ и „Устойчиво развитие“ прие Даниел Деянов – директор „Продажби“ в компанията: „Благодарим за признанието! През 2020-та успяхме да реализираме инвестиционната си програма, като разкрихме два модерни супермаркета с редица иновации в Банкя и в столичния квартал „Манастирски ливади“. Поставихме началото на строителството на най-мащабния търговско-развлекателен комплекс на ФАНТАСТИКО в Перник, а тази седмица започна и изграждането на нов супермаркет в Ботевград. Всички тези инвестиции са със собствени средства и плод на много усилия на целия екип. Благодаря на всички колеги и, разбира се, на журито за оценката!“, заяви г-н Деянов по време на церемонията.