Facebook Pixel
Loader
100%

ФАНТАСТИКО - победител в конкурса Career Show Awards 2021

ФАНТАСТИКО - победител в конкурса Career Show Awards 2021
16.09.2021

ФАНТАСТИКО - победител в конкурса Career Show Awards 2021

ФАНТАСТИКО ГРУП e победител във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2021 в категория „Стратегия за допълнителни придобивки“. Златното отличие е за кампанията „С грижа към теб“, проведена в партньорство с фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“. В рамките на инициативата над 1000 жени от ФАНТАСТИКО преминаха профилактични прегледи за рак на гърдата, организирани и проведени от Фондацията. В продължение на това партньорството  Фондация „Една от 8“ продължи да извършва профилактични прегледи в населени места извън София благодарение подкрепата на Фантастико.

Инициативата „С грижа към теб“ надгражда цялостната политика на ФАНТАСТИКО за грижа към екипа и  осигуряване на допълнителни придобивки, сред които: ваучери за храна, допълнителен ден отпуск за личен празник, допълнително здравно застраховане, карти за отстъпки при пазаруване в обектите на компанията, обучения и др.

Престижно жури оцени високо постиженията на ФАНТАСТИКО ГРУП като работодател сред над 340 кандидатури.

“Поздравяваме ФАНТАСТИКО ГРУП за високите резултати в Career Show Awards 2021! Това е както личен успех, така и крачка нагоре в инвестицията в пазара на труда в България. Постиженията на работодателите в сферата на човешките ресурси са забележителни. Щастливи сме, че можем да проследим развитието на компаниите с всяко издание на Career Show Awards и да им отдадем заслужено признание”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards e ежегоден конкурс, отличаващ водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 80 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като инж. Васил Велев, Росен Плевнелиев, Силвена Роу, психолога Ани Владимирова, медийния експерт Андон Балтаков и др.

Всеки, който иска да се срещне с екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП, ще може да го направи на 29-и и 30-и септември  по време на водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2021. Регистрацията е напълно безплатна, но задължителна от тук: https://careershow.bg/register/