Facebook Pixel
Loader
100%

ФАНТАСТИКО с две престижни награди от PROGRRESSIVE AWARDS 2020

ФАНТАСТИКО с две престижни награди от PROGRRESSIVE AWARDS 2020
07.10.2020

ФАНТАСТИКО с две престижни награди от PROGRRESSIVE AWARDS 2020

Търговска верига ФАНТАСТИКО с нови две престижни отличия! Компанията грабна за втора поредна година приза „Най-добър локален ритейлър“ и отличието за „Най-добър проект за социална отговорност“ в конкурса PROGRESSIVE AWARDS 2020. Отличията се връчват на успешните компании и брандове от бързооборотния сектор, които задават тенденции и допринасят за развитието на индустрията и пазара.

„Това е висока оценка за труда на целия екип – над 3 000 души, които ежедневно утвърждават марката ФАНТАСТИКО. Гордеем се, че сме българска семейна компания, която 29 години упорито налага марката и стандартите си и днес успешно се конкурира на нашия пазар с най-големите европейски компании в бранша“, заяви изпълнителният директор на ФАНТАСТИКО Светослав Гаврилов. Той благодари на организаторите и на всички, които са гласували за ФАНТАСТИКО и допълни: „ За тази награда благодарим на нашите клиенти, че с високите си изисквания ни карат да ставаме по-добри. Благодарим на нашите доставчици за доброто партньорство“. 

За кампанията в подкрепа на „SOS Детски селища – България“ – „Тя мечтае да остане в своето семейство. Ти можеш да сбъднеш мечтата й!“ ФАНТАСТИКО спечели наградата „Най-добър проект за социална отговорност“.  Събраните средства чрез дарения от клиенти са над 170 000 лева. Сумата беше предназначена за предоставянето на качествена грижа за деца в приемни семейства в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна, както и за деца, които са в риск да загубят закрилата на своите родители. „Социалната отговорност за нашия екип е въпрос на мироглед и светоусещане. Затова ние ще продължаваме да се развиваме и да работим всеотдайно в тази посока. Благодарим на всички, които повярваха в нашата кауза и гласуваха за нас“, каза Мирослава Георгиева – директор „Маркетинг и реклама“ на търговска верига ФАНТАСТИКО. За последните три години чрез дарителски кампании, свързани с различни каузи,  в супермаркети ФАНТАСТИКО са дарени над 700 000лв., като част от сумата са корпоративно дарение на веригата.