ФАНТАСТИКО с две престижни отличия от PROGRESSIVE AWARDS — Фантастико
Loader
100%

ФАНТАСТИКО с две престижни отличия от PROGRESSIVE AWARDS

ФАНТАСТИКО с две престижни отличия от PROGRESSIVE AWARDS
01.10.2021

ФАНТАСТИКО с две престижни отличия от PROGRESSIVE AWARDS

В навечерието на своя 30-и юбилей ФАНТАСТИКО получи поредна висока оценка за дейността си. Компанията грабна отличията за „Най-добър локален ритейлър“ и за „Най-добър магазин над 1000 кв. м“

От името на търговска верига ФАНТАСТИКО главният финансов директор Янислав Стойчев прие отличието за най-добър локален ритейлър: „Чувствам се изключително горд, че получаваме тази награда в годината, в която ще отбележим 30-ия си юбилей. За нас това е голяма чест. Тази награда е заслуга на всичките ми колеги. Разбира се, тя е признание за собственика на компанията г-н Валери Николов“. Благодарност изрази и Даниел Деянов, директор „Продажби“ във веригата: „ФАНТАСТИКО успя да се докаже като една устойчива компания, отговорен работодател и инвеститор, благодарение на целия екип“.

PROGRESSIVE AWARDS e събитието, което отличава най-добрите компании, продукти и кампании за социална отговорност в бързооборотния сектор в България. Победителите се определят чрез гласуване, в което участват мениджъри от бързооборотния бранш. Търговска верига ФАНТАСТИКО печели за трета поредна година приза „Най-добър локален рителър“, а през 2020г. компанията беше отличена за „Най-добър проект за социална отговорност“.