Facebook Pixel
Loader
0%

ФАНТАСТИКО в Драгалевци - Сграда на годината 2019

Търговска верига ФАНТАСТИКО и БС Конструкция спечелиха специалната награда на публиката в националния конкурс "Сграда на годината 2019" за изпълнението на магазин ФАНТАСТИКО в Драгалевци.

Новият, модерен и уголемен супермаркет на бул. "Черни връх" 204 бе открит на 7 март 2019 г. С новия си обект ТВ „Фантастико“ продължава традицията да създава сгради с висока енергийна ефективност. Хладилните инсталации са от най-висок клас, работещи с безопасния, екологичен и натурален хладилен агент - въглероден диоксид. Осветлението в целия обект е светодиодно и програмируемо, с много ниска консумация на енергия и работи в адаптивни режими, в зависимост от потребностите за светимост през цялото денонощие. В ИТ инсталациите също са подбрани компоненти с висока енергийна ефективност.

Цялата сграда се състои от две основни обществени зони. Първата част, която е изцяло заета от супермаркет „Фантастико“ се открива началото на март, а втората, в която ще се помещават отделни търговски обекти като аптека “Субра”, химическо чистене “5asec”, оптика „Grand Optics“, магазин за битова техника „Зора“, магазин за спортни хранителни добавки „Health Store“ и др. ще се открие през лятото. Клиентите могат да се възползват от допълнителни услуги - офиси за сключване на застраховки I&G brokers, за плащане на битови сметки – Easy pay, бутик за цветя Florence, Бюро за обмяна на валута Краун чейндж, Зоозинче - магазин за храни и аксесоари за домашни любимци, щанд на Национална лотария, шоурум на IQOS, банково кредитиране от Momento, банкомат и др.

Благодарим на всички гласували на сайта на конкурса за това че избраха нашия обект Ф30 от повече от 80 сгради в надпреварата, както и на всички, без които реализацията на обекта би била невъзможна.