Финансовият директор на ФАНТАСТИКО е носител на престижната награда CFO of the Year — Фантастико
Loader
100%

Финансовият директор на ФАНТАСТИКО е носител на престижната награда CFO of the Year

Финансовият директор на ФАНТАСТИКО е носител на престижната награда CFO of the Year
02.02.2024

Финансовият директор на ФАНТАСТИКО е носител на престижната награда CFO of the Year

Главният финансов директор на ФАНТАСТИКО ГРУП Янислав Стойчев спечели престижното отличие CFO of the Year в категория „Лидерство и развитие на екипа“. Той е един от шестимата финансови директори, отличени в осмото издание на конкурса, организиран от EY България. Целта на конкурса е да отличи успешни финансови лидери, които имат принос както към развитието на професията, така и към развитието на своята компания и екип.

„Благодаря на журито за оценката. Тази награда значи много за мен  и ме провокира да продължа да се развивам. Разбира се, всичко, което постигам, дължа на колегите си, които са неизменно до мен, както и на моята съпруга, която не спира да ме подкрепя във всяко мое начинание. Благодаря на Валери и Владимир Николови за шанса да се развивам в динамичната и много интересна сфера на финансите. Приемам тази награда като поредно доказателство, че в семейството на ФАНТАСТИКО ГРУП работят изключителни професионалисти и аз съм щастлив да бъда част от този екип“, заяви Янислав Стойчев.

Наградите CFO of the Year бяха връчени на стилна церемония, която събра някои от най-изявените финансови експерти. В съвременния бизнес свят качествата, които трябва да притежава финансовият директор, ролите, в които му се налага да влиза, разбирането за бизнес процесите и стратегическото мислене, които трябва да прилага, правят професията интересна, творческа, многолика и широко приложима.

Янислав Стойчев е част от екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП от 18 години, през които се развива в различни направления на финансите – финансови оценки и моделиране, счетоводство, бизнес мониторинг. Започва кариерата си в компанията 20-годишен, когато все още е студент в УНСС. В годините заема различни позиции. В момента ръководи екип от над 50 професионалисти, с които интегрират нови бизнес процеси и непрекъснато надграждат постигнатото с иновативни решения.