Награда Forbes 2020 — Фантастико
Loader
100%

Награда Forbes 2020

Горди сме да споделим, че на Бизнес наградите на Forbes 2020, ФАНТАСТИКО бе отличена като Компания на годината в категория Търговия. Награда получи главният ни търговски директор Светослав Гаврилов, който благодари на всички за високата оценка и най-вече на служителите и ръководството на търговската верига за всеодайността и подкрепата. Без техния принос тази награда не би била възможна.

Радваме се, че през годините успяхме да изградим обекти, отговарящи на нуждите и очакванията на градския потребител. Това е средата, където конкуренцията е най-интензивна и разнообразна, а клиентът най-информиран, безкомпромисен и с голям избор. 

Стремим се постоянно да добавяме иновации, с които да изненадваме и радваме нашите клиенти. Наясно сме, че „клиентското изживяване“ е определящо в избора и лоялността към определен търговец и ние се стремим към него.

Това, което наистина ни отличава от другите е, че ние сме българска семейна компания и като такава познаваме много добре нуждите, навиците, желанията и поведението на българския потребител. Винаги сме „слушали“  и сме се съобразявали с нашите клиенти. Стратегията ни е изцяло насочена към клиентките търсения, желания и нужди и това е причината за високата лоялност и доверие, което получаваме.

Благодарим Ви и обещаваме да надграждаме, оптимизираме и подобряваме концепцията си непрестанно.