Отличие за ФАНТАСТИКО от наградите TRUE LEADERS на ICAP CRIF Bulgaria — Фантастико
Loader
100%

Отличие за ФАНТАСТИКО от наградите TRUE LEADERS на ICAP CRIF Bulgaria

Отличие за ФАНТАСТИКО от наградите TRUE LEADERS на ICAP CRIF Bulgaria
09.12.2022

Отличие за ФАНТАСТИКО от наградите TRUE LEADERS на ICAP CRIF Bulgaria

ФАНТАСТИКО получи приз за лидер в сектор търговия с магазини и съоръжения за забавления и отдих в рамките на инициативата TRUE LEADERS на ICAP CRIF България.

Инициативата TRUE LEADERS отличава компании - лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Наградените компании отговарят на следните критерии:

·         са сред 300-те най – печеливши компании по EBITDA за 2021г;

·         са запазили или увеличили броя на своя персонал;

·         имат висока кредитна оценка (ICAP CRIF Credit Score  А1 – B2);

·         са лидер в своя сектор.

ICAP CRIF Bulgaria, част от бившата ICAP, group of companies - най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, а от 23 декември 2021г. след придобиване, стана част от Международната група CRIF, разположена на 4 континента.

От името на компанията отличието прие Владимир Кънчев: „Благодаря от името на целия екип на ФАНТАСТИКО ГРУП за признанието! Щастливи сме, че усилията ни се оценяват. И понеже краят на годината обикновено е време за равносметка, щастлив съм да кажа, че през 2022-ра в нашите обекти всеки ден са влизали около 100 000 клиенти. Това доверие и тяхната лоялност са нашата най-силна мотивация. Благодаря ви!“.