Пенчо Цветков в Топ 100 на най-влиятелните ИТ личности в България — Фантастико
Loader
100%

Пенчо Цветков в Топ 100 на най-влиятелните ИТ личности в България

Пенчо Цветков в Топ 100 на най-влиятелните ИТ личности в България
26.04.2024

Пенчо Цветков в Топ 100 на най-влиятелните ИТ личности в България

Директорът на дирекция „Информационно обслужване“ във ФАНТАСТИКО ГРУП Пенчо Цветков е сред 100-те на най-влиятелни ИТ личности в България, според годишния индекс на Career Show.

Индивидуалното отличие за значителен принос за развитието на ИТ индустрията той спечели след публично гласуване и в оспорвана конкуренция със стотици номинирани специалисти в сектора. Пенчо Цветков е част от престижната класация за най-вдъхновяващите професионалисти в ИТ сферата за втори път.

„Благодаря на всички колеги и приятели, които гласуваха за мен и повярваха в моя професионализъм. Тази подкрепа ме вълнува, защото е знак, че нашата обща работа дава резултат. Признанието е не само за мен, но за високите резултати на нашия ИТ екип във ФАНТАСТИКО ГРУП. Колеги, вашата отговорност и професионализъм са истинска гордост за нашата компания и ключът към нашия успех. Благодаря ви, че сте част от този изключителен екип и че споделяме тези фантастични моменти заедно“, каза Пенчо Цветков.

Той ръководи екип от близо 30 професионалисти във ФАНТАСТИКО ГРУП. Благодарение на усилията им голяма част от процесите в компанията са автоматизирани и дигитализирани. Въвеждането на система за автоматична обработка на фактури, създаването на дигитална платформа и приложение за обучения и незабавен достъп до корпоративна информация, поставянето на електронни етикети и каси за самообслужване са само малка част от важните проекти, реализирани от екипа на Пенчо Цветков.  

Класацията „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България“ е ежегоден индекс на Career Show, отличаващ специалистите, които служат за пример за добри практики и висок професионализъм в сферата.

„Благодарим ви за помощта да съставим индекса на 100-те най-влиятелни ИТ личности в България, за да поощрим техния труд и усилията, който ежедневно влагат в развитието на ИТ индустрията у нас!“, казват от екипа на Career Show. Сред участниците в надпреварата са директори на ИТ компании, основатели на ИТ стартъпи, ИТ иноватори, лектори, обучители и др.