Facebook Pixel
Loader
100%

15 причини да пием Смути

 

Факт е, че много хора напоследък пият смути. Тази страхотна и разнообразна напитка замества не само голямо количество от напитките, но и помага за по-разнообразното, бързо и качествено усвояване на плодовете и зеленчуците. В няколко точки се опитахме да съберем най-явните му и характерни предимства.

Ето 15 здравословни причини, накои от тях забавни, които ще те убедят в това.

1. Набавяш си дневната доза от плодове и зеленчуци. Има страхотни примери за това, как от едно смути можеш да получиш и двете.
2. Не само, че се приготвя бързо и лесно, но позволява да го носиш навсякъде с теб.
3. Децата много обичат смути. Това е лесен начин да подпомогнеш здравословното им хранене,  а и в комбинациите може да се скрие някоя съставка, която принципно не обичат:)
4. Помага за намаляване на теглото – много диети го използват, защото съдържа и снабдява тялото с полезни вещества. Помага на организма да не отслабва имунната му система.
5. Осигуряваш си по-добро храносмилане – Разнообразието от комбинации помага да намерим най-полезното за нашия организъм.
6. При смутито здравословната комбинация и добрият вкус вървят ръка за ръка.
7. Детоксикация – в ежедневието си поемаме много химикали и различни видове замърсители, срещу които смутитата, съдържащи например  рукола и/или различни представители от рода  „Зеле“, идват на помощ.
8. Разнообразието от комбинации помага да постигнеш своята „ Здравословна цел “ .
9. Помощник за изграждане на мускули и по-издръжлив фитнес.
10. Носи ни красота. Помага за по-красива кожа, коса, нокти.
11. За подобряване имунната система.
12. Научава те да се храниш здравословно.
13. Прави те по-гъвкав. Може не само да го носиш навсякъде, но и да го консумираш по всяко време.
14. Много здравословни съставки, събрани на еднo място.
15. Носи удоволствие и красота за сетивата.

При нас във Фантастико може да се насладите на голям избор от "Смути-предложения", изцяло съобразени със сезонността и ползата от тях. Приготвени на място или доставени от известни производители те са добро решение за всяка възраст. 

 

 


Още от блога