Facebook Pixel
Loader
100%

Фритата с крема сирене, сьомга, броколи и гъби

Фритата с крема сирене, сьомга, броколи и гъби
18.10.2024

Фритата с крема сирене, сьомга, броколи и гъби

Бърза, лесна, високопротеинова и извънредно вкусна идея от шеф Никола: Фритата с крема сирене, сьомга, броколи и гъби.
Топла или студена, за обяд или вечеря, хубавото на фритатата е, че всеки може да си я приготви според индивидуалния вкус.
Едно е сигурно: върви чудесно с чаша бяло вино!

Фритата с крема сирене, сьомга, броколи и гъби

Необходими продукти:

  • 300г филе от сьомга
  • 6 яйца
  • 100г крема сирене
  • 2 ч.л. чесън на гранули Kotányi
  • 200г броколи
  • 100г кралска печурка
  • 50г масло

Начин на приготвяне:

Запържваме гъбите в маслото, докато омекнат. Изчистваме сьомгата и я нарязваме на кубчета. Разбиваме заедно крема сиренето, яйцата и чесъна. Изсипваме в тигана и добавяме броколите и сьомгата. Печем, около 25 минути на 180 градуса. Гарнираме с копър и лимон.


Още от блога