Бърза, лесна, високопротеинова и извънредно вкусна идея от шеф Никола: Фритата с крема сирене, сьомга, броколи и гъби.
Топла или студена, за обяд или вечеря, хубавото на фритатата е, че всеки може да си я приготви според индивидуалния вкус.
Едно е сигурно: върви чудесно с чаша бяло вино!
Фритата с крема сирене, сьомга, броколи и гъби
Необходими продукти:
Начин на приготвяне:
Запържваме гъбите в маслото, докато омекнат. Изчистваме сьомгата и я нарязваме на кубчета. Разбиваме заедно крема сиренето, яйцата и чесъна. Изсипваме в тигана и добавяме броколите и сьомгата. Печем, около 25 минути на 180 градуса. Гарнираме с копър и лимон.