Facebook Pixel
Loader
0%

Храната е здраве!

Храната е здраве!
04.08.2018

Храната е здраве!

В нашия Блог ще ви покажем няколко здравословни рецепти и полезни съвета от Преслава Пейчева.  От нея ще разберете кои храни биха ни били полезни ако напр. страдаме от косопад, имаме нужда от тонизираща закуска и напитка или кои продукти биха били полезни за нашата красота и тонус. Запознайте се със здравословните ни кулинарни видеа и със сигурност ще намерите добри съвети, които ще ви помогнат в забързаното ежедневие и грижата за красива фигура и добро настроение.

Ето няколко думи и за самата нея:

Поп певицата Преслава Пейчева се изявява на професионалната сцена от 14-годишна възраст, след като започва да развива таланта си при вокалния педагог от Добрич - Милена Пеева. Името на Преслава добива популярност след участието й в първото издание на Music Idol в България през 2007 г., стигайки до финала и впечатлявайки публиката с големия си талант.

Освен от музика, известната певица се вълнува и от кулинария, развивайки я в една здравословна, балансирана и полезна насока.
Начинът й на живот като артист е свързан с по-специално отношение към храната, спорта и пълноценната почивка. Преслава влиза в кухнята за да поговори за здравословната храна, красотата и връзката между тях.
В рецептите си тя разкрива кои продукти е добре човек да включва в ежедневното си меню ако иска да се радва на добра форма, красива коса и кожа, и да поддържа добър външен вид.

От есента на 2017 година Преслава е водещ на “Beauty in the kitchen” по WNESSTV. Това е единственото по рода си кулинарно предаване с изцяло здравословни рецепти."

Във видеото отдолу ви предлагаме една бърза и актуална за летния сезон рецепта на Зелен сладолед.


Още от блога