Споделяме "Хапки щастие" с прекрасната Адриана Гюзелева. Кулинарен водещ и блогър, бохем и артист, космополитно дете на класическата музика и на киното.Тя израства зад кулисите на най-големите оперни сцени и снимачни площадки като дъщеря на световноизвестния оперен артист Никола Гюзелев и на актрисата и продуцент Анна-Мария Гюзелева. Учи и работи какво ли не, но изкуството е закодирано в гените й. В този епизод Славена й приготвя топло ястие от нахут, подходящо за цялото семейство.
Необходими продукти:
2 буркана нахут
2 стръка пресен лук
2 скилидки чесън
1 с. л. соев сос
1 с. л. чили сос
1 с. л. балсамов оцет
2 консерви кокосова сметана
2 лайма
1 ч. л. шафран