Facebook Pixel
Loader
0%

Кариери

Кариери

За кандидатстване и директна връзка с нас: 0894 777 307 или на имейл: jobs@fantastico.bg

Всички отворени позиции

Нашият екип

ФАНТАСТИКО ГРУП е българска семейна компания, която притежава над 40 супермаркета на територията на София, Банкя, Елин Пелин, Перник и Кюстендил. За своите 30 години съществуване ФАНТАСТИКО се утвърди като отговорен инвеститор и работодател. В компанията работят над 3400 човека, които са част от един професионален, сплотен и отговорен екип.

Като семейна компания ние добре знаем какво означава "семейство" и колко ценно е то, както за големите, така и за малките. Подкрепа, обучение, професионално развитие, разбиране, отношение, отговорност, приятели, семейство, екип ... това са част от думите, с които нашите служители описват работата си в компанията.

Разнообразието от работни позиции и предизвикателства при нас е огромно.

С разрастването на веригата екипът ни също расте, както и професионалните възможности, които нашите колеги имат не само в търговските обекти, а и в централния офис на компанията.

Фантастико дължи успеха си на лоялността и оценката на своите служители и клиенти, избрали фирмата за свой работодател или супермаркетите за свое място за пазаруване.

Eжедневно в магазините си обслужваме над 100 000 клиенти. Не бихме се справили без отличната работа на нашите служители.

Фантастико е модел за модерна търговия - всички супермаркети са оборудвани по най-съвременни технологии, със стилен интериор и осигурено максимално удобство.  

В портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП влизат още SkyCity Mall, боулинг залите MegaXtremeBowling, ресторанти MyChoice, клуб JoyStation и фитнес център Fast&Fit.

Компанията подпомага социалното предприемачество, здравеопазването, проекти в областта на културата.

Ела и ти в семейството! Открий своята фантастична работа! За теб!

Кандидатствай
Екип

Видео

__('Пускане на видео') Изображение 1

Нашите служители...

Горан Дундаков

Горан Дундаков

Управител

Мария Маринова

Мария Маринова

Главен-мърчандайзер

Сиана Цветанова

Сиана Цветанова

Мърчандайзер-Кулинарен щанд

Иван Кръстев

Иван Кръстев

Помощник-мърчандайзер

Десислава Величкова

Десислава Величкова

Мърчандайзер

Видео

__('Пускане на видео') Изображение 2

Обучение

Част от едно семейство

„Фантастико“ е българска семейна компания и като такава знае много добре какво означава "семейство" и колко  важно  е то, както за големите, така и за малките.  Подкрепа, обучение, професионално развитие, разбиране, отношение, отговорност, приятели, семейство, екип ... това са част от думите, с които нашите служители описват работата си в компанията. Разнообразието от работни позиции и предизвикателства при нас е огромно.  Свържете се с нас и ние ще Ви запознаем по-подробно с конкретните възможности, които предлагаме, спрямо Вашите очаквания и интереси.

Фантастико избра Респонса Превент и СТМ-ПЛЮС ООД за свои партньори в мисията "Здраве и безопасност".

Кариерно развитие

Ние  развиваме  служителите си, като им позволяваме да покажат потенциала си и застанат на най-добрата за тях позиция. Доказателство за това са многобройните примери, които може да срещнете всеки ден в компанията.  В нашите търговски обекти 92 % от управителите и заместник - управителите са започнали в магазините на по-ниски позиции, напр. като пазачи, продавачи, касиери, оператори.  Основна част и от служителите ни в Централен офис, около 73 %,  са започнали работа в магазин „Фантастико“.  Важното е да го поискаш, а ние със сигурност ще ти дадем възможност за развитие!

Професионално обучение

Развитието на нашите служители е гаранция за развитието, както на самите тях, така и на бизнеса.  Ние осигуряваме първоначално обучение за всеки новопостъпил, текущи обучения за затвърждаване и разширяване на придобитите знания и умения, както и обучение при смяна на работната ви позиция във „Фантастико“. Предлагаме и специални програми за  обучение на завършващи ученици или студенти, които да им помогнат за един по-лесен и сигурен старт в живота.

Може да разчитате на нашата подкрепа във всеки един момент от професионалния си път!