Facebook Pixel
Loader
0%

Кариери

Кариери

Започва "Фантастичен семестър" за студентите във ФАНТАСТИКО!

Разбери повече

Повече от 30 години търсим, намираме и подкрепяме фантастичното в хората около нас. Защото вярваме, че всеки може да е фантастичен!

Стремим се да се грижим за нашите служители, клиенти и партньори и да добавяме вкус в техния ден. Учим се заедно и едни от други, непрекъснато. И това ни харесва и вдъхновява да продължаваме напред.

Ако и на теб ти харесва, те приветстваме с добре дошъл в нашия фантастичен екип!

Кандидатствай
Екип

Видео

__('Пускане на видео') Изображение 1

Четирите елемента

goal
Успех

Преди тридесет години започнахме да добавяме вкус в живота на хората и сега повече от 100 000 човека избират нас всеки ден.

Нашите супермаркети със стилен интериор и максимално удобство за клиентите ни са модерни и отличаващи се. Това, което обаче ни прави  фантастични, са хората, избрали да бъдат част от екипа ни.

goal
Стабилност

През всички години в бизнеса преминахме през много малки и големи победи, поуки, тревоги и  поводи за гордост. И планираме да ни има още дълго. Защото знаем как се гради и поддържа финансова стабилност и следваме доказала се във времето стратегия за бизнес растеж.

А това осигурява спокойствие за бъдещето на нашите хора, партньори и доставчици.

goal
Развитие

С растежа ни, се увеличи и екипът ни. Вече сме повече от 3 4000 човека, а заедно с нас растат професионалните възможности и бизнесите, където можем да ги развием и приложим. Освен прекрасните ни магазини, в семейството ни са SkyCity Mall, боулинг залите MegaXtreme Bowling, ресторанти My Choice и клуб Joy Station.

Не спираме да се учим и да се стремим да сме все по-добри - като професионалисти и като хора.

goal
Грижа

Вярваме, че хората правят фантастичната разлика.

Затова искаме всички около нас да са добре - грижим се за нашите служители, клиенти и  партньори, грижим се да подобряваме средата и обществото, в които живеем.

Подпомагаме социалното предприемачество, здравеопазването и проекти в областта на културата.