Facebook Pixel
Loader
100%

За нас кариери

За нас

Търговска верига „Фантастико” е семейна българска компания, основана през 1991 г. с откриването на първия си супермаркет в гр. София. Днес компанията управлява 45 супермаркета, като броят им расте.

Нашите корени

Започнахме като малък семеен бизнес през 1991 г. с откриването на първия ФАНТАСТИКО в гр. София. 32 години по-късно имаме 45 супермаркета в пет града - София, Перник, Кюстендил, Елин Пелин и Ботевград. Броят им продължава да расте. Това е причината да се гордеем и да считаме себе си за успешна българска компания. Дължим успеха най-вече на фантастичните хора, които имахме късмета и удоволствието да срещнем и продължаваме да срещаме – нашите служители, нашите клиенти, нашите партньори и доставчици.

Днес сме ФАНТАСТИКО ГРУП и сме повече от 3 400 човека - заедно в един фантастичен екип.

Тук всеки от нас има своите ясни отговорности и задачи, можем да  разчитаме на помощ и подкрепа от колегите и се радваме на тяхното уважение и признание, когато сме постигнали целите си. Голяма част от нас работят в  компанията над 5 години и повечето сме израснали професионално във ФАНТАСТИКО.

Нашите корени

Голямо семейство, много възможности

Водени от желанието да добавяме вкус и забавление в ежедневието на хората, с опита и знанията, натрупани с десетките отворени магазини, развиваме бизнеса и в други направления.

My Choice е нашата верига ресторанти с фантастично добра храна и отлично обслужване, които могат да угодят на най-взискателните и деликатни вкусове.
Mega Xtreme Bowling е нашата верига от боулинг зали, които се превърнаха в еталон за тази дейност в България. Предоставяме на хората първокласно забавление и отлично оборудване.
Joy Station е мултифункционален развлекателен център, в който ежеседмично организираме музикални събития и концерти на нашумели български и световни звезди.
SkyCity Mall е модерен търговски комплекс, в който предлагаме на своите клиенти огромно разнообразие от стоки, услуги и забавления.

Голямо семейство, много възможности

За какво ни има и какво искаме да постигнем

Стремим се да сме най-предпочитаното място за пазаруване и забавление чрез  качество, лично отношение и грижа към нашите хора, клиенти, партньори и към природата.

Мисията ни е да добавяме вкус в твоя ден.

За какво ни има и какво искаме да постигнем

В КАКВО ВЯРВАМЕ И КАКВО НИ ДВИЖИ НАПРЕД

Екипност – във ФАНТАСТИКО сме едновременно екип и семейство. Лидерите са ментори, чиято мисия е да подкрепят своите колеги да се учат и развиват. Споделянето на опит и знания е неизменна част от ежедневието, което помага на всеки да развие в пълнота своя талант и потенциал. Ценим мнението на всеки, като се стремим към разбирателство и позитивно отношение.

Отговорност – ценим силните връзки с нашите служители, колеги, клиенти и партньори, лоялни сме и спазваме обещанията си. За нас е важно всеки в семейството на ФАНТАСТИКО да уважава правилата и да оперира в синхрон с общоприетите етични стандарти. Стараем се да влияем положително върху общностите, където развиваме бизнеса си.  Чрез ясна и честна комуникация градим доверие помежду си.

В КАКВО ВЯРВАМЕ И КАКВО НИ ДВИЖИ НАПРЕД

В КАКВО ВЯРВАМЕ И КАКВО НИ ДВИЖИ НАПРЕД

Креативност – в семейството на ФАНТАСТИКО насърчаваме колегите да развиват умението да разпознават потенциални подобрения на процесите и средата или на нови продукти и услуги. Стараем се да вземаме решения бързо, за да подобрим средата и общностите, в които работим. И най-важното е, че споделяме идеите помежду си, за да ги надградим и реализираме заедно.

Успех – резултатите идват, когато непрекъснато се учим и развиваме като професионалисти и личности. Във ФАНТАСТИКО вярваме в успеха, поемаме предизвикателствата и не се отказваме докато не случим нещата по фантастичен начин.    

В КАКВО ВЯРВАМЕ И КАКВО НИ ДВИЖИ НАПРЕД