Десислава Величкова — Фантастико
Loader
100%

Истории на успеха

Десислава Величкова

Мърчандайзер

Kазвам се Десислава Величкова и работя във „Фантастико“, квартал „Дървеница“ като мърчандайзeр. Служител съм на веригата от 2012 г. като първата ми месторабота беше в обекта ни в „Студентски град“. Започнах на позицията продавач, след няколко месеца ми предложиха позицията помощник-мърчандайзeр в същия обект. Междувременно работих и в сладкарския цех на веригата, като смея да твърдя, че опитът там ми даде много голяма помощ и основа, която сега използам в работата, която върша.

Първият ми работен ден си го спомням отлично, бях много притеснена, страшна динамика имаше и се притеснявах въобще дали ще мога да се справя с работата. Спомням си много хора, които тичат около мен, вършейки хиляди неща. Спомням си екипа, който заварих тогава, с който работих, имах превилегията и честта да работя, ръководството, които ме посрещнаха прекрасно и ме накараха да се чувствам като един пълноценен член и ми дадоха солидна основа, за да бъда ръководителят, които смея да твърдя съм днес.

Като се замисля, най-трудното за толкова години е ранното ставане. Това е може би нещото, с което трудно се преборих. Всичко друго са само  положителни неща и спомени. Работата в личен план ми даде много приятелства, хора, които чувствам близки до мен, които толкова години са част от моя живот, даде ми финансова стабилност, помогна ми да си платя образованието си и да стана успешен, мисля, човек.

„Фантастико“  за мен, ако трябва да го опиша с две думи е отговорност и възможност.

Човек винаги трябва да е амбициозен и да се стреми да се развива. За момента съм удовлетворена от позицията, която заемам и работата, която върша. Може би един ден, когато съм достатъчно подготвена бих станала заместник-управител, а защо не и управител.

Десислава Величкова