Facebook Pixel
Loader
100%

Истории на успеха

Горан Дундаков

Казвам се Горан Дундаков и съм управител на "Фантастико" в кв. Бъкстон. Започнах работа в същия магазин преди 8 години като продавач на хладилна витрина за мляко. Работех дневна смяна, но заради университета и невъзможността да го посещавам редовно се наложи да мина нощна смяна.  От компанията се съобразиха с това и първо станах нощен касиер, след това нощен отговорник. През 2013 завърших висшето си образование и това ми позволи да се върна отново дневна смяна. Междувременно дойде и предложение за повишение: да стана Заместник-управител в друг наш магазин. Последователно работих като Заместник-управител в два наши магазина, след което ми предложиха да стана Управител. Управител съм бил на общо 3 магазина в кварталите Надежда, Западен парк и сега Бъкстон.

Спомням си, че първият ми работен ден беше много напрегнат и вълнуващ. Като цяло, това беше първият работен ден в моя живот. Колегите ме приеха доста дружелюбно и приятелски и ми помагаха във всяка една трудна ситуация. Повечето от тях все още са в моя екип.  

Най-трудните моменти през годините бяха смяната на различните работни места, успешното създаване на колектив и задържането му.  В нашия сектор динамиката и предизвикателствата са големи, но и резултатите бързи, така че удовлетворението винаги идва бързо.

В личен план гъбкавото работно време и изкараните доходи ми помогнаха да финансирам и завърша висшето си образование, да закупя собствено жилище и да практикувам хобито си, което е да спортувам. Освен това ми дава възможност да създам нови контакти, да комуникирам с нови хора.

Възможността да изкаравам собствени средства, да издържам семейството си и да трупам ценен, професионален опит ме мотивира и кара да бъда удовлетворен от работата си.

С две думи за мен "Фантастико" е моят втори дом.

Бъдещето си виждам като човек, който е все по-добър мениджър и стратег, успяващ да балансира между работата и личния живот.

Горан Дундаков