Нашият EКИП БЪДЕЩЕ — Фантастико
Loader
100%

Истории на успеха

Нашият EКИП БЪДЕЩЕ

Тази седмица посрещнахме първите участници в лятната ни стажантска програма „Екип Бъдеще“. В рамките на два месеца те ще се потопят в предизвикателствата в сферата на маркетинга, информационните технологии, контролинга и строителството.

„Изключително много се радваме, че студенти, които учат в престижни университети в България и чужбина, ни се довериха и избраха да прекарат своето лято с екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП. Работата по различни проекти и активното включване в реални бизнес казуси ще им даде възможност да приложат наученото на практика и да обогатят познанията си. А ние ще имаме шанса да се докоснем до иновативни и свежи идеи, креативен подход и различен поглед към нашия бизнес“, сподели Десислава Арбова, заместник-директор "Човешки ресурси - подбор и обучение" в компанията.

Първите участници в програмата са възпитаници на УНСС, НБУ и на Националното училище по архитектура и ландшафт в Бордо, Франция. Ключов момент за кариерното ориентиране е възможността да се докоснеш до реалния бизнес и да черпиш опит и знания от доказани професионалисти. Ето защо, екипът ни ще сподели опит и знания в областта на строителството и инвестиционния процес, киберсигурността, анализа на данни, съвременните комуникации. Вярваме, че след два месеца участниците в програмата ни ще са много по-уверени и с ясна визия за професионалната им реализация.

 

Нашият EКИП БЪДЕЩЕ