Facebook Pixel
Loader
100%

10 Отбора на ФАНТАСТИКО ГРУП в благотворителен маратон

Четири златни медала и осем сребърни отличия за ФАНТАСТИКО ГРУП от благотворителен маратон. Целта на събитието, организирано от  Edenred Bulgaria, беше да се съберат средства за закупуване на хирургически инструменти за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛСМ "Пирогов".

Най-добрият, изцяло мъжки отбор, беше отбор №6. Заслужено и след невероятно представяне златото отиде при Сами Сариев, Николай Чучуганов, Горан Дундаков и Владислав Миленов. Четиримата доказаха, че няма невъзможни неща, ако даваш всичко от себе си за победата. „Бяхме се настроили за трето място, но стигнахме първото място при мъжете. Страхотно е! Дойдохме преди всичко заради каузата. Бягахме с желание и затова постигнахме този резултат!“, заявиха шампионите веднага след награждаването.

Невероятно представяне и за изцяло дамския отбор на ФАНТАСТИКО ГРУП – Ивалина Александрова, Мария Маринова, Елизабет Еленкова и Румяна Рихтер. Трасето беше доста изморително, но четирите се справиха блестящо и се класираха втори. „Чувстваме се прекрасно, фантастично! Можем и още да тичаме даже. Следващият път със сигурност ще бъдем още по-добри!, споделиха развълнувани момичетата от ФАНТАСТИКО.

Голяма гордост за компанията е и силният отбор на Fast&Fit. Съвсем малко не им достигна за първото място при смесените отбори. Четворката – Тони Гергова, Десислава Исаева, Владимир Калъпсъзов и Виктор Стоянов покори второто място и грабна сребро. „Каузата си заслужаваше 100%. Беше невероятно, готови сме да се включим в още такива каузи“, категорични бяха всички от отбора.  

Благотворителното щафетно бягане на Edenred Bulgaria - Edenred RUN 2021 събра 7 069 лв. в подкрепа на своята кауза. В маратона в Борисовата градина се включиха 58 отбора от 23 компании от различни сектори. Интересът тази година беше много голям, като събитието събра 232 участници.

Още новини