Facebook Pixel
Loader
100%

Антоанета Методиева: Откриваме над 100 работни места в Перник

През лятото на 2021г. ФАНТАСТИКО ГРУП ще открие най-мащабния си търговско-развлекателен комплекс в гр. Перник. Компанията вече започна подбора на кадри. Колко работни места ще бъдат разкрити, ще бъде ли осигурено предварително обучение за екипа и какви са допълнителните социални придобивки, които компанията предлага на служителите си? Отговорите от Антоанета Методиева - директор "Човешки ресурси, обучение и управление" във ФАНТАСТИКО ГРУП. 

Г-жо Методиева, колко работни места ще бъдат открити и хора с какви професионални умения ще бъдат наети в търговско-развлекателния комплекс на ФАНТАСТИКО ГРУП в гр. Перник? 

Много сме развълнувани, защото създаваме търговско-развлекателен комплекс, който ще предложи високо ниво на обслужване, достъп до десетки хиляди продукти от световни и български производители, боулинг зала от ново поколение и още много допълнителни услуги и търговски обекти. Ето защо нашата цел е да създадем силен и вдъхновяващ екип, който да работи с удоволствие и непрекъснато да надгражда постиженията си. За супермаркета и боулинг залата ще бъдат разкрити над 100 работни места. Очакваме новите колеги, които ще станат част от нашия екип, да умеят да общуват с лекота, защото комуникацията с клиентите е много важна за нас. Разбира се, предишен опит в сферата на търговията би бил предимство, но не е задължително условие. Всеки, който има желание за работа, ще има възможност да получи много нови знания и умения.

Ще има ли период за адаптация и обучение за новите кадри, които ще работят в супермаркета?

Откриването на нов супермаркет е голямо предизвикателство. За да осигурим безкомпромисно високо качество за жителите на гр. Перник, е необходимо екипът ни да познава много добре процесите в работата и стандартите на веригата. Затова вече започн подборът и интервютата на бъдещите служители. Те ще бъдат назначени в някои от нашите супермаркети в София, където ще бъдат обучени. За периода на обучението им ще бъде осигурен транспорт до гр. София. Зад успешния бранд ФАНТАСТИКО стои силен и сплотен екип. Бих искала новите ни колеги да знаят, че във всеки момент на несигурност ще имат на кого да разчитат и ще бъдат подкрепени.

Какви допълнителни социални придобивки осигурява компанията за служителите си?

Грижата за хората винаги е била водеща в компанията. Освен атрактивната заплата, която предлагаме, ще подсигурим допълнително ваучери за храна, отстъпка при пазаруване в нашите обекти, допълнителни отстъпки в магазини на наши партньори, а след първата година трудов стаж всеки колега получава и допълнително здравно осигуряване.

В гр. Перник ще бъде открита и боулинг зала с технология от ново поколение. Колко голям ще е екипът на тази зала?

Екипът на боулинг залата ще се състои от около 10 души. Залата е от най-ново поколение и затова по-голямата част от процесите са технологично решени. Идеалният кандидат за нас би бил енергичен човек, с мотивация за работа, който обича да се забавлява и да се грижи за комфорта на клиентите. Сигурна съм, че хората, които изберат MegaXtreme Bowling за свое работно място, ще имат много позитивни емоции.

Къде може да бъде открита информация за свободните позиции и как може да се кандидатства?

Информация за свободните позиции можете да намерите на нашият сайт https://www.fantastico.bg/ в раздел „Кариери“, както и в https://www.jobs.bg/.

Кога се очаква комплексът да бъде открит и какво да очакват бъдещите служители като условия на труд?

Комплексът ще бъде открит през август тази година. Това ще бъде един от най-модерните и приветливи супермаркети на веригата. Служителите ще имат комфорта да работят в безопасна и сигурна среда, с най-съвременната и лесна за управление техника за бранша. 

С какво този търговски център ще е по-различен от търговските обекти в града? 

Това ще бъде най-мащабният търговско-развлекателен комплекс на ФАНТАСТИКО ГРУП, надграждащ всичко, което компанията е правила до момента. Инвестицията е за 25 млн. лв. Търговският комплекс се простира върху внушителните 10 753 кв. м разгъната застроена площ. Освен супермаркет, който ще предложи огромно разнообразие от продукти, партньори на ФАНТАСТИКО ще имат свои магазини и обекти за различни услуги. Убедена съм, че жителите на града ще бъдат приятно изненадани и ФАНТАСТИКО ще стане любимо място за пазаруване.

 

 

 

Още новини