Facebook Pixel
Loader
100%

Четири отличия за ФАНТАСТИКО на годишните награди „Златно сърце“

Търговска верига ФАНТАСТИКО получи четири отличия в конкурса за корпоративна социална отговорност „Златно сърце“ на списание Business Lady. Компанията грабна първо място в категория: „Устойчиво развитие: безопасни условия на труд“ и „Здравеопазване и здравни инициативи“. ФАНТАСТИКО е финалист и в категориите „Цялостна корпоративна социална отговорност“ и „Подкрепа на хора в неравностойно положение“.

„Тази оценка е важна за нас, защото през изминалата година ние също бяхме „на първа линия“. Постарахме се не просто да променим режима си на работа и да предприемем действия за безопасни условия на пазаруване, но и да подкрепим онези групи от обществото, които имаха най-голяма нужда – българските лекари, възрастни и социално-слаби хора, деца и семейства в риск. Тази награда е признание за всички мои колеги, с които понякога работехме денонощно, за да доведем до край започнатите проекти. Благодарим на нашите клиенти, които подкрепиха каузите ни и на партньорите, с които ги реализирахме“, заяви Даниел Деянов, директор „Продажби“.

Той подчерта, че признанието за усилията на компанията за устойчиво развитие и безопасни условия на труд идва в годината, в която ФАНТАСТИКО ще отбележи своя 30-годишен юбилей. „ФАНТАСТИКО е компанията на новите възможности, на развитието и грижата към хората“, заяви Деянов, който е част от веригата от 12 години и е извървял сериозен път на кариерно развитие.

Отличията бяха връчени за проектите на ФАНТАСТИКО в подкрепа на УМБАЛ „Александровска“, социалната кухня в София „Топъл обяд“, дарителските кампании в подкрепа на SOS Детски селища България, УНИЦЕФ България, „Оле Мале“, за здравните инициативи съвместно с ВМА и фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“. „Нека аплодираме лекарите, майките на деца със специални потребности, приемните родители, педагозите, психолозите, експертите и всички хора, които не са тук, но сбъдват проектите на доброто“, призова Диана Йорданова, мениджър „Връзки с обществеността“ във ФАНТАСТИКО.

Годишните награди на списание Business Lady „Златно сърце“ бяха връчени на компаниите и личностите, които подадоха ръка и подкрепиха нуждаещите се в критичния период от началото на COVID – кризата.

Още новини