Facebook Pixel
Loader
100%

„Дни на отворени врати“ за последно през 2022 г. ще бъдат на 9 ноември

През 2022 г. беше поставено началото на нова инициатива във ФАНТАСТИКО - „Дни на отворени врати“. По време на специалните събития всеки, който има интерес да започне кариерното си развитие във веригата, има възможност да се запознае отвътре с работния процес. Екипът на отдел „Човешки ресурси“ се среща с кандидатите за работа на място в  супермаркетите и разяснява спецификите на различинте събития по време на отделните събития.

„През тази година благодарение на „Дни на отворени врати“ във ФАНТАСТИКО близо 20 човека започнаха работа. Всеки от тях има своята причина да прояви интерес към нас – привлечени са от това, че сме изцяло българска компания, от възможностите за работа на удобен график близо до дома или придобивките, които предлагаме“, прави равносметка Десислава Арбова, зам.-директор „Човешки ресурси“ във ФАНАТСТИКО ГРУП.

На 9 ноември между 16:30 и 18:30 часа специалистите от дирекция „Човешки ресурси“ ще посрещнат всички, които имат желание да започнат своя кариерен път или да направят промяна в работното си ежедневие, в супермаркета в кв. „Дървеница“ на бул. „Св. Климент Охридски“ 15. Кандидатите ще имат възможност да се запознаят отблизо с естеството на работата, да се срещнат лично с част от колегите и да зададат всички свои въпроси на живо.

Ако кандидатите нямат възможност да присъстват на последните за годината „Дни на отворени врати“ на 9 ноември, могат да зададат своите въпроси на другите срещи, планирани в супермаркетите ФАНТАСТИКО през ноември и декември, като следят графика на срещите във Фейсбук страницата на веригата, на сайта и в седмичните брошури. Всеки, който желае, може да се свърже с експерт от екипа на отдел „Човешки ресурси“ на тел.: 0894777307 или e-mail: jobs@fantastico.bg

Още новини