Facebook Pixel
Loader
100%

„ЕКИП БЪДЕЩЕ“ - лятна стажантска програма във ФАНТАСТИКО

Нова възможност за студентски стаж предлага от този месец ФАНТАСТИКО ГРУП. Компанията стартира лятната си стажантска програма „ЕКИП БЪДЕЩЕ“, а кандидатури ще се приемат до края на април. 

„През тази година, паралелно с регулярните стажове, предлагаме и възможност на студентите през летните месеци да се докоснат до нашия бизнес и да опознаят част от екипите в централния ни офис. Колегите от дирекции „Контролинг“, „Строителство“, ИТ и „Маркетинг“ очакват своите стажанти, за да работят с тях по различни проекти“, разказва Десислава Арбова, зам.-директор „Човешки ресурси – подбор и обучение“ във ФАНТАСТИКО ГРУП.

Стажът ще е с продължителност 2 месеца – от 18 юли до 16 септември. Участниците в програмата ще получават месечно възнаграждение в размер 900лв. нето, ваучери за пазаруване в супермакети  „Фантастико“ на стойност 80 лв. и клиентска карта за отстъпка във всички обекти на групата - магазини, ресторанти, боулинг зала и т.н.

„Част от ръководителите на екипи, които ще бъдат ментори на нашите стажанти, имат опит и като преподаватели в средни и висши учебни заведения и ценят партньорството между бизнеса и образованието, самите те допринасят то да се случва. Убедена съм, че студентите, които ни се доверят, ще завършат стажа си с много нови знания, със самочувствие и много повече увереност за своята професионална реализация“, казва още Десислава Арбова.

По време на лятната стажантска програма ще бъдат създадени проекти с фокус върху строителството и управлението на инвестиционния процес. Тази тема е ключова за компанията, тъй като „Фантастико“ продължава експанзията си, спазвайки досегашната си политика да строи супермаркети върху собствени терени и да инвестира изцяло собствени средства. Предизвикателни ще бъдат и проектите, свързани с киберсигурността, анализа на данни, както и свързаните с рекламната дейност на веригата.

Подробна информация за самите проекти и условията на стажа можете да откриете тук: https://www.fantastico.bg/careers/positions

Още новини