Facebook Pixel
Loader
100%

„ФАНТАСТИЧНО ЛЯТО“ ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ ВЪВ ФАНТАСТИКО

С море от възможности за нови знания и умения ФАНТАСТИКО посреща ученици за едно „Фантастично лято“. Младежи над 16-годишна възраст имат възможност да започнат  работа, да спечелят пари със собствен труд и да създадат нови приятелства. Ще бъдат посрещнати и обучени от ментори в супермаркетите на веригата, ще работят в динамичен екип, а гъвкавото работно време ще им позволи да не пропускат летните емоции в свободното време.

„Като отговорна компания, която инвестира в младите хора, тази година решихме да стартираме кампания за учениците между 16 и 18 години. Инициативата „Фантастично лято“ има за цел да насърчи заетостта сред тийнейджърите и да спомогне за изграждането на трудови навици в ранна възраст. Работата във ФАНТАСТИКО дава възможност на учениците да се докоснат до търговията с бързооборотни стоки и да придобият опит в работата с клиенти“, казва Антоанета Методиева, директор „Човешки ресурси“ във ФАНТАСТИКО ГРУП.  

За да бъде преживяването още по-вълнуващо за учениците, те ще имат възможност да  участват в специална томбола с награди – 5 броя iPhone 13 и 5 броя Apple Watch Series 8. В томболата ще участва всеки тийнейджър, работил в компанията минимум 2 месеца без прекъсване в периода от 26 април до 15 септември тази година.

„Процесът по кандидатстване за първа работа не е много по-различен от стандартния. Има особености при изготвянето на документи при непълнолетни лица, но нашите специалисти са на разположение да съдействат. Разбира се, в целия процес участват родителите. Вярваме, че работата във ФАНТАСТИКО ще направи младите хора по-самостоятелни, ще ги научи да взимат решения, ще ги направи по-отговорни и най-важното – ще има даде увереност и самочувствие“, допълва Антоанета Методиева.

Повече информация за възможностите за работа, от които тийнейджърите могат да се възползват, можете да откриете ТУК.

Още новини