Facebook Pixel
Loader
100%

ФАНТАСТИКО е финалист в Career Show Awards 2020

ФАНТАСТИКО e финалист във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2020. Компанията е сред най-добрите работодатели в категорията „Стратегия за кариерно развитие“ и се състезава с над 300 кандидатури.

“Бих искала да поздравя и да благодаря на всички участници за безкрайното вдъхновение и иновации, които те внасят в света на човешките ресурси. Това е забележително постижение на ФАНТАСТИКО и достойно признание за отличната им работа. Екипът на Career Show Awards се чувства привилегирован да бъде платформата, която откроява най-добрите компании. Ще продължим да подкрепяме общността на работодателите, които развиват бизнеса и са пример с изключителните практики, които са част от кандидатурите през тази година.”, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show Awards.

„За нас е важно всеки колега да вижда пред себе си възможност за развитие и израстване. Имаме страшно много примери за хора, които са изкачили по няколко нива в йерархията на компанията и вече заемат висши мениджърски позиции, някои управляват супермаркети, други са лидери на по-малки екипи. Благодаря на всички, които не просто предават знанията си и обучават колегите, но ги вдъхновяват да продължат да се развиват в компанията“, заяви Антоанета Методиева, директор „Човешки ресурси, управление и обучение“ във ФАНТАСТИКО.

С ФАНТАСТИКО може да се срещнете по време на водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2020. Събитието ще се проведе на 24 и 25 ноември изцяло онлайн. Регистрацията е напълно безплатна, но задължителна от тук: https://careershow.bg/register/

Още новини