Facebook Pixel
Loader
100%

Очакваме ви в НДК на Националните дни на кариерата

ФАНТАСТИКО ГРУП ще бъде част от най-големия форум за студентски стаж и кариера в НДК на 29 март. Наш екип от HR-специалисти ще представи възможностите за професионален старт и развитие във ФАНТАСТИКО ГРУП. Ще разкажем повече и за нашата лятна стажантска програма „Екип Бъдеще“ в екипи Маркетинг, Контролинг, Строителство и ИТ. В компанията работят около 3400 професионалисти. Част от Групата са супермаркети ФАНТАСТИКО, SkyCity Mall, Mega Xtreme Bowling, ресторантите MyChoice, клуб JoyStation и фитнес център Fast&Fit.

Компанията предлага конкурентно възнаграждение, обучения и възможност за гъвкаво работно време на 4, 6 или 8 часов работен ден, което позволява да се съчетава образованието с кариерата. Пакетът от допълнителни социални придобивки включва месечни бонуси за постигнати резултати, месечни ваучери за храна, ваучери за празници, допълнителен ден отпуск за личен празник. Всички в екипа ползват отстъпки в обектите на Групата.

Ако търсите динамична работа, готови сте за предизвикателства и нови знания, заповядайте на кариерния форум, организиран от JobTiger. Нашият екип ще ви очаква в НДК, ет. 5

Още новини