Пореден изкачен връх от приключенците в екипа ни — Фантастико
Loader
100%

Пореден изкачен връх от приключенците в екипа ни

Близо 30 ентусиасти от екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП се впуснаха в поредното планинско предизвикателство - да изкачат Черни връх. В съботния ден, въпреки трудния терен и високите температури, всички успешно достигнаха до целта, наслаждавайки се на красивите гледки и чистия планински въздух.

Преходът е част от инициативите, организирани от Клуба по туризъм на компанията, който обединява представителите на екипа с авантюристичен дух, любов към природата и готовност да покоряват върхове.

„Имахме късмет да се разходим в много хубаво и слънчево време. Изкачихме Черни връх от х. Алеко. Слизането беше от изток, покрай връх Скопарника, до с. Железница“, споделя Огнян Кузманов, който оглавява Клуба по туризъм. Като доброволец към Планинската спасителна служба, той не подценява нито една крачка по маршрута. „Преходът беше предизвикателство: колегите бяха изтощени, но щастливи от постижението“, допълва опитният планински водач.

Изкачването на Черни връх не само сплоти екипа, но и подчерта важността на активния начин на живот и връзката с природата. „Умората и усилията, които полагам във всеки поход, винаги ми доставят изключително приятни емоции, които трудно биха се описали с думи. До момента нямам пропуснат поход. Обичам да бъда сред природата и въпреки трудностите, през които преминавам по време на похода, се чувствам презаредена. Именно това ги прави важни за мен!“, споделя Симона Анастасова, технически сътрудник в дирекция „Информационни технологии“. „За първи път изкачвам Черни връх и беше вълнуващо, особено заради факта, че бях в приятната компания на колеги“, допълва Мартин Жечев, главен касиер в супермаркет „Фантастико“ в кв. „Младост“ 4.

ФАНТАСТИКО ГРУП продължава да насърчава инициативи, които подпомагат здравето и благосъстоянието на екипа. „Този поход беше подготовка за следващия месец, когато ни предстои да изкачим връх Белмекен“, издава Огнян Кузманов.

Още новини