Facebook Pixel
Loader
100%

Силен интерес към ФАНТАСТИКО ГРУП на Национални дни на кариерата 2024

Възможностите за кариерен старт и професионална реализация във ФАНТАСТИКО ГРУП привлякоха интереса на посетителите на Национални дни на кариерата 2024. Форумът, организиран от JobTiger, се проведе тази събота в Гранд Хотел „Милениум“ в София. За пореден път едно от най-мащабните кариерни събития събра на едно място водещи компании от различни сфери и хиляди ентусиазирани кандидати, които търсят пътя към мечтаната работа.

Вниманието на посетителите на форума основно привлякоха отворените позиции в компанията и възможностите за обучение и кариерно развитие. Сред младите хора, които посетиха щанда на ФАНТАСТИКО, най-голям интерес предизвикаха стажантските програми: „Фантастично лято“ и „Екип Бъдеще“, както и програмата, насочена към студенти „Фантастичен семестър“.

Кариерните възможности в компанията бяха представени от колегите от дирекция „Човешки ресурси“ Василена Георгиева и Надя Александрова. „Интерес към компанията и към свободните ни позиции проявиха хора от различни възрастови групи. Особен интерес имаше към вариантите за гъвкавата работа в супермаркетите от веригата. Студентите бяха впечатлени от програмата „Фантастичен семестър”, за която разказвахме активно. А представители на международни компании се спираха на щанда, само за да ни поздравят за страхотните супермаркети „Фантастико“, каза Василена Георгиева.

Изложението „Национални дни на културата“ се провежда за 23-ти път. Основната му цел е работодателите да се срещнат с потенциални стажанти и служители, а студентите и младите специалисти да открият нови възможности за професионална реализация. От форума е започнал професионалният път на повече от 58 000 души, съобщават организаторите.

Още новини