Facebook Pixel
Loader
100%

В неформален разговор с изпълнителния директор

През януари ФАНТАСТИКО беше част от инициативата "Обядвай с шефа на…“, която дава възможност за среща на млади хора с планове за кариерно развитие и топ мениджъри на водещи компании. Изпълнителният директор на ФАНТАСТИКО Светослав Гаврилов се срещна с Мария Петрова - специалист в областта на маркетинга и рекламата, която изрази желание за участие в инициативата. По време на обяд в столичен ресторант Светослав Гаврилов разказа за своята кариера във веригата и за възможностите за професионален старт и развитие, които компанията предоставя.

„Радвам се, че имах възможност да разговарям с един млад човек, който вече е завършил образованието си, реализиран е професионално, но продължава да търси нови знания, участвайки в подобни инициативи. За мен беше интересно да чуя гледната точка на Мария за старта в кариерата и това, което младите хора очакват от работодателите. Благодаря на организаторите за нестандартния подход, който дава възможност за обмяна на идеи между бизнеса и професионалистите от ново поколение в една неформална атмосфера“, заяви Светослав Гаврилов.

Самият той започва работа във веригата преди повече от 20 години още като студент и през годините е заемал различни позиции в компанията. Светослав Гаврилов е една от най-вдъхновяващите личности в екипа на ФАНТАСТИКО и е сред ключовите професионалисти в ритейл сектора в България.

„Истинските професионалисти са съвкупност от разнообразни качества в едно и те винаги си проличават и изпъкват, без значение каква е ситуацията, била тя и обяд с непознат. Изпитвам възхищение колко лесно и недвусмислено подобни изключителни хора вдъхват респект и доверие, без да го целят, само със своето присъствие, интелект и изградени качества. Като млад и доста впечатлителен човек, изключително силно се влияя от примера на хора, които стъпка по стъпка са гонели и достигнали целта си“, споделя Мария Петрова.

Още новини