Loader
0%

Свободни позиции

Оператор на компютър в търговски обект Фантастико

Търговска верига Фантастико е създадена през 1991 година и оттогава успешно се развива на българския пазар. В момента управляваме над 40 магазина, като броят им непрекъснато расте. Модерна визия, богат асортимент, високо качество на стоките и услугите, отлично обслужване. Ние обичаме добрата храна и сме ежедневно решение за нашите клиенти, да стане денят им по-хубав. Всичко това се случва благодарение на нашите служители. Във Фантастико работят над 3400 човека, изграждайки един професионален, сплотен и отговорен екип.
При нас Вие работите в модерна работна среда. Стартирате своята кариера с обучение и получавате всекидневна подкрепа в изпълнението на задълженията си.

Ние Ви предлагаме възможност за работа на график, който позволява да планирате личното си свободно време, възможност да работите в близост до дома си и така да нямате разход за транспорт при отиване и връщане от работа.

Ще имате възможност да работите в компания, която са грижи за своите служители да получат персонална оценка на извършената от тях работа и при показано желание и амбиции от тяхна страна, да им предложи подходящо кариерно развитие.

ТВ „Фантастико“ търси оператор на компютър – отговорен и с много добра компютърна грамотност. Одобреният кандидат минава през задължително обучение преди да започне самостоятелна работа.

Какви са работните задължения?


Издавате необходимите компютърни стокови разписки и други документи при приемането на стоката в търговските обекти. Правите преоценка на продаваните в магазина стоки. Ваша отговорност е точното изпълнение на доставките на стоки от фирмите-доставчици. Вие следите за правилното функциониране на компютърната система в магазина.

Как да кандидатствам?


Подайте автобиография, актуална снимка и молба с указана позиция, за която кандидатствате в най-близкия до вас магазин на ТВ „Фантастико“ , на e-mail  jobs@ff-bg.net  или в централния ни офис, на адрес:
гр. София, кв. „Симеоново“, ул. „Момина сълза“ № 14А
За повече информация, телефон: 02/9692550.

REF.NO оператор на компютър

Полетата са задължителни