Facebook Pixel
Loader
100%

ТВ ФАНТАСТИКО набра 99 хиляди лева в подкрепа на програмата на И АЗ МОГА / I CAN TOO  “МОБИЛЕН ТЕРАПЕВТ”

Есенната благотворителна кампания на ФАНТАСТИКО успя да набере 99 087лв. в помощ на програмата на И АЗ МОГА / I CAN TOO - “Мобилен Терапевт” за подпомагане децата със специални нужди от Център за Надежда в София.

Средствата бяха набрани за по-малко от месец с помощта на дарения на касите на 42 супермаркета на веригата в София, Кюстендил и Елин Пелин.

 

Програма “Мобилен Терапевт” цели да осигури специализиран автомобил за над 50 деца с тежки увреждания от Център за Надежда, за да направи възможно предвижването им до него. Регулярната, двигателна рехабилитация за тези деца е животоподдържаща и липсата й може да доведе до сериозни последици и влошаване на състоянието им. Голяма част от семействата лишават децата си със специални нужди от терапия, именно поради липса на специализиран транспорт.

 

Благодарение на съвместната инициатива на ФАНТАСТИКО и И АЗ МОГА, ще бъде осигурен специализиран автомобил, оборудван с платформа за качване на инвалидни колички, с който децата от Център за Надежда ще могат да стигнат до своите рехабилитатори.

 

ФАНТАСТИКО и I CAN TOO БЛАГОДАРЯТ сърдечно на всички, които се включиха в кампанията, както за помощта, така и за доверието!


Още добри дела