Facebook Pixel
Loader
100%

Благодарим Ви за подкрепата!

Толкова сме развълнувани! Фондация „Майко Мила“ с проекта „Оле Мале“ и търговска верига „Фантастико“ изказват своите най-сърдечни благодарности на клиентите на „Фантастико“ за подкрепата на проведената инициатива „Моята майка е супер герой“.

Кампанията беше осъществена от 18.04. до 15.05.2019 г. като събраните средства са 100 089 лв. В периода на кампанията на всяка каса на супермаркети  „Фантастико“ клиентите можеха да дарят 1 лев за каузата на „Оле Мале“. Благодарим на всеки един, направил дарение!

С помощта на дарената сума фондацията ще има финансова стабилност и възможност да разшири екипа си, за да осигури повече възможности на повече майки на деца с увреждания от цялата страна да се издържат и да бъдат финансово независими, така че да вършат спокойно основната си работа – грижата за своите деца. Екипът на фондацията е посветен на мисията да осигури работа на майките, които са се присъединили към нашата инициатива. За усвояване на средствата с цел подобрението на работата на фондацията, като разширяване на екипите и дейността й, подобряване на платформата и логистиката, ще Ви уведомяваме постепенно  и конкретно при самото им усвояване.

Още веднъж  ние от  търговска верига „Фантастико“ и фондация „Майко Мила“  благодарим от сърце на клиентите си както за настоящата кампания, така и за бъдещата дългосрочна подкрепа, която ще подпомогне същинската част  за дейността на „Оле Мале“.

 


Още добри дела