Дарителска кампания SOS детски селища — Фантастико
Loader
100%

Дарителска кампания със SOS детски селища

Тя мечтае да остане в своето семейство.

Ти можеш да сбъднеш мечтата й!

 

Търговска верига Фантастико и Сдружение SOS Детски селища България отново си партнират, за да гарантират качествената семейна грижа и уютната семейна Коледа за децата, младежите и семействата, обхванати в програмите на Сдружението. Фантастико избра да подкрепи за трети пореден път SOS каузата, защото вярва, че всяко дете трябва да живее в семейство. Затова и кампанията, в рамките на която всички клиенти на Фантастико могат да помогнат, ще тече под надслов „Тя мечтае да остане в своето семейство“.

Кампанията стартира на 28 ноември 2019 г. и ще продължи до 1 януари 2020 г., като ще обхване цялата търговска верига „Фантастико“, под чиято марка развиват дейност 42 супермаркета на територията на София, Кюстендил и Елин Пелин. В периода на кампанията клиентите на Фантастико ще имат възможност да направят дарение в размер на 1 (един) лев в подкрепа на SOS каузата при плащане на закупените от тях стоки на касите на супермаркетите. Дарената сума ще бъде удържана заедно с цената на закупените от клиентите стоки. Дарението ще бъде отразено с отделна позиция в касовия бон, издаван на касите на Фантастико.

Събраните средства ще постъпват по сметка на SOS Детски селища България и ще бъдат изразходвани за предоставянето на качествена семейна грижа за децата от SOS приемните семейства на Сдружението в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна, както и за децата, които са в риск да загубят закрилата на своите родители.

„Радваме се, че с Фантастико правим вече трета кампания и партньорството ни е устойчиво. Предварително благодарим на всички техни клиенти, които ще дарят в подкрепа на SOS каузата, защото така не само даваме шанс на повече деца да растат в семейство, но и гарантираме тяхната уютна семейна Коледа “, споделя Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

“Ние знаем, че грижата към децата изисква постоянство и дългосрочност. Това е ангажимент, които няма начало и край, а ние много ценим приноса на SOS Детски селища за децата в риск в България. Предните ни две кампании, бяха изключително успешни и показаха, че много наши посетители са съпричастни с тяхната кауза. Затова отново ще предоставим възможност на нашите клиенти да подкрепят децата в риск, при посещение на обекти ни“  съобщи Валери Николов, собственик на ТВ „ФАНТАСТИКО“

 

За SOS Детски селища България:

Сдружение SOS Детски селища България е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск. За първи път след демократичните промени Сдружението предоставя алтернатива на институционалната грижа за деца – грижа в SOS семейство. Сдружение SOS Детски селища България е част от голямото международно семейство SOS Children’s Villages International, което се грижи за близо 2 500 000 деца в 135 страни по света.

В България Сдружението се грижи за над 800 деца, младежи и техните семейства:

Децата в SOS приемните семейства в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна
Младежите от SOS младежките домове в София и Велико Търново
Младежите, които Сдружението подкрепя чрез Програмата ни „Начало на самостоятелен живот“
Децата, които са в риск да загубят грижата на своите семейства и които Сдружението подкрепя чрез SOS центровете за обществена подкрепа в София, Перник, Велико Търново и Габрово. 

www.sosbg.org

https://www.facebook.com/sosbg.org/


Още добри дела