Facebook Pixel
Loader
100%

ФАНТАСТИКО ГРУП се присъедини към общността на Българския дарителски форум

ФАНТАСТИКО ГРУП се присъедини към общността на Българския дарителски форум
07.07.2022

ФАНТАСТИКО ГРУП се присъедини към общността на Българския дарителски форум

ФАНТАСТИКО ГРУП вече е част от Българския дарителски форум – организация, която обединява големите дарители и развива благотворителността в България.

„Радостни сме да кажем „Добре дошли“ на ФАНТАСТИКО ГРУП в партньорската мрежа на Българския дарителски форум! В тяхно лице ние виждаме компания с визия да развива бизнеса си по устойчив и отговорен начин. Присъединяването на Фантастико към общността на най-изявените дарители в България дава възможност за обмяна на опит и експертиза, достъп до иновативни ресурси и допълнително развитие на дарителските практики на всеки от нас – членовете на БДФ“, сподели Цецка Караджова, председател на УС на БДФ във връзка с присъединяването на компанията към Форума.

Българската семейна бизнес група съществува вече 30 години, през които стартира и надгражда значителни по брой и мащаб дарителски инициативи в подкрепа на различни каузи и граждански организации. Само за периода 2019 – 2021 г. компанията и клиентите ѝ даряват 1 554 468 лв.

„Разглеждаме членството в БДФ като възможност за обмен на опит и идеи в областта на дарителството и корпоративната социална отговорност. Очакваме експертна подкрепа при реализирането на благотворителни инициативи, както и информация за актуални нужди на различни организации и социални групи, които се нуждаят от помощ. Вярваме, че като част от общността на БДФ, ще имаме много възможности за срещи и форуми, свързани с дарителството, които ще ни държат „в крак“ с актуалните тенденции в сферата на корпоративната социална отговорност“, коментира Светослав Гаврилов, изпълнителен директор на ФАНТАСТИКО ГРУП.


Още добри дела