Facebook Pixel
Loader
100%

ФАНТАСТИКО и SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА с нова кампания в подкрепа на приемни семейства

ФАНТАСТИКО и SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА с нова кампания в подкрепа на приемни семейства
05.11.2020

ФАНТАСТИКО и SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА с нова кампания в подкрепа на приемни семейства

Търговска верига ФАНТАСТИКО и „SOS Детски селища България“ стартират дарителска кампания в подкрепа на приемната грижа, предоставяна от сдружението в България. Инициативата под надслов „Най-безценният подарък за всяко дете - семейство“ ще се проведе от 5 до 18 ноември. Периодът съвпада с 29-тия рожден ден на ФАНТАСТИКО и е избран неслучайно. Клиентите на веригата могат да дарят минимум 1 лв. на касите на супермаркети ФАНТАСТИКО в подкрепа на дейността на SOS Детски селища България.

„Тази година нашите партньори от на „SOS Детски селища България“ празнуват своята 30-а годишнина. Ето защо, за 29-ия си рожден ден ние от ФАНТАСТИКО решихме от една страна да подкрепим сдружението с четвърта съвместна благотворителна кампания, и от друга да поздравим всички наши клиенти, които подкрепят благотворителността, като им дадем възможност да участват в томбола с награди. Тази година условието за участие в ежегодната ни томбола по случай рождения ни ден ще бъде да си дарител. Участието не е обвързано с покупка. Благодарим на всички, които подкрепят деца в нужда“, заяви Мирослава Георгиева, директор „Маркетинг и реклама“ в търговска верига ФАНТАСТИКО.  

Това е четвърта съвместна кампания на ФАНТАСТИКО и „SOS Детски селища България“. От 2018г. до днес са проведени три успешни кампании. От една страна средствата, дарени от ФАНТАСТИКО и клиентите на веригата, бяха насочени за подкрепа и развитие на SOS приемните семейства в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна. Те създадоха предпоставка броят им да бъде увеличен от 42 на 68. По този начин бе дадена възможност на 104 деца да растат в здравословна семейна среда и да имат безоблачно детство, което заслужава всяко едно дете. „Разбира се, част от събраните средства бяха в подкрепа на семействата в риск и превенция на раздялата. Те помогнаха на 412 деца да останат в своето биологично семейство и на 383 родители да продължат да се грижат за децата си. Честитим рождения ден на нашите партньори и приятели от ФАНТАСТИКО и благодарим от все сърце на тях и клиентите им за доверието и подкрепата!“, заяви Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

Разберете как можете да участвате тук!


Още добри дела