Плюшена играчка срещу рака на гърдата — Фантастико
Loader
100%

Плюшена играчка срещу рака на гърдата

Плюшена играчка срещу рака на гърдата
21.02.2022

Плюшена играчка срещу рака на гърдата

ФАНТАСТИКО и AVON България обединяват усилията си в каузата срещу рака на гърдата. В навечерието на Международния ден на жените, 8 март, всеки може да закупи благотворителна плюшена играчка в подкрепа на мисията срещу най-разпространеното онкологично заболяване при жените.

От 21 февруари ФАНТАСТИКО пуска в продажба специална плюшена играчка на козметичната компания. 100% от приходите от продажбата на благотворителния продукт ще бъдат предназначени за фонда на AVON България, чиито усилия са насочени към профилактика и ранно откриване на рака на гърдата, към психологическа, практическа и информационна подкрепа за жени с тази диагноза и техните близки.

Посланик на общата кауза на AVON и ФАНТАСТИКО е Силвия Петкова. Актрисата се включва в инициативата, защото вярва, че "Любовта е възможна само чрез грижата за себе си!".

У нас до момента AVON България е дарила над 1.5 милиона лева за профилактични прегледи, апаратура и различни консултации на диагностицирани жени.

„В сърцето на AVON е стремежът да подкрепяме жените и да бъдем до тях в една от най-важните женски каузи - битката с рака на гърдата. Щастливи сме, че в навечерието на Празника на жената с ФАНТАСТИКО обединяваме сили срещу коварното заболяване. Това партньорство значи много за нас и ни дава още по-голяма увереност, че ще успеем. Предварително благодарим на всички съпричастни хора, които с покупката на благотворителна плюшена играчка допринасят за превенция и спасени животи благодарение на ранна диагностика”, споделя Венета Димитрова, търговски директор на AVON България, Албания и Северна Македония.

Стратегически партньор в каузата срещу рака на гърдата и за AVON България, и за ФАНТАСТИКО е фондация "Нана Гладуиш - Една от 8". Козметичната компания си партнира с организацията от 2015г. по съвместната програма „Бъди до мен“, а през 2021г. ФАНТАСТИКО осъществи две съвместни кампании с "Една от 8", насочени, както към работещите жени във веригата, така и в подкрепа на дейността на фондацията.

"Всеки може да бъде посланик на една добра кауза, закупувайки благотворителната плюшена играчка от нашите супермаркети. За нас партньорството с AVON България е възможност да продължим започнатото през миналата година в рамките на съвместните ни инициативи с фондация „Една от 8“. Ранната диагностика може да спаси живот. Тази кауза е наш приоритет, както по отношение на работещите жени в компанията, така и по отношение на информираността на нашите клиенти“, заяви Валентина Божева, вицепрезидент на ФАНТАСТИКО ГРУП.

Благотворителната плюшена играчка на AVON България можете да откриете в 38 от супермаркетите на ФАНТАСТИКО. Продуктът не е наличен в следните търговски обекти на веригата: 

Ф1 - ул. "Оборище" №72;

Ф3 - бул. "Мадрид" №8;

Ф5 - бул. "Цариградско шосе" №56;

Ф13 - жк "Гео Милев", бул. "Шипченски проход" №46;

Ф23 - жк "Надежда" 2, ул. "Свети Никола Нови" №14;

Ф24 - бул. "Тодорини кукли"

Ф37 -  кв "Изток", ул. "Акад. Методи Попов", бл. 76.


Още добри дела