Подкрепа за нуждаещите се от Украйна — Фантастико
Loader
100%

Подкрепа за нуждаещите се от Украйна

Подкрепа за нуждаещите се от Украйна
04.03.2022

Подкрепа за нуждаещите се от Украйна

Търговска верига ФАНТАСТИКО изразява съпричастност към пострадалите от войната в Украйна и  подкрепя хора, пристигащи в нашата страна.

Компанията дари 50 000лв. за хуманитарна помощ в рамките на националната благотворителна кампания на Българския червен кръст. От днес веригата започна подпомагането с хранителни продукти на украински граждани, настанени в София. ФАНТАСТИКО ГРУП е готова да предостави възможност и за работа на украински граждани, очаквайки облекчаване на настоящите изисквания и процедури за назначаване.

Шокирани сме от събитията в последните дни и се надяваме час по-скоро тази огромна трагедия за милиони деца, жени и мъже да приключи. Готови сме да окажем и допълнителна хуманитарна помощ в следващите дни.

Всеки, който иска да помогне, може да намери информация в сайта на Българския червен кръст https://www.redcross.bg, както и на единния информационен портал https://www.government.bg/bg/ukraine.

Припомняме, че нашите партньори от УНИЦЕФ работят активно в подкрепа на децата, пострадали от конфликта в Украйна. Всеки, който желае, може да дари 5 лв. еднократно към УНИЦЕФ, като изпрати SMS с текст UKRAINA на 1021 или на https://dari.unicef.bg/bg/ukraina. УНИЦЕФ помага на децата в Украйна, като  осигурява достъп до чиста питейна вода; снабдява със здравни, хигиенни и образователни материали за спешни случаи; предоставя психосоциална подкрепа за деца.


Още добри дела