За отборния дух няма непреодолими препятствия! — Фантастико
Loader
100%

За отборния дух няма непреодолими препятствия!

За отборния дух няма непреодолими препятствия!
04.07.2022

За отборния дух няма непреодолими препятствия!

5 километра бягане, катерене, кал, вода, бодлива тел... и един отбор, който показа, че няма препятствие, което да го спре по трасето на LegionRun! 37 фантастични колеги показаха, че са силен екип, създадоха епични моменти и се забавляваха от сърце. 

Този уикенд екипът ни беше част от Legion Run - отборно бягане до 5 км с над 20 сериозни препятствия, което се провежда в различни държави по света. Събитието е невероятна възможност да надскочиш себе си и да споделиш страхотни моменти с приятелите и колегите. Всяка част от трасето подлага на изпитание духа и тялото и изисква работа в екип.

За втора поредна година участието в Legion Run беше обвързано с кауза. Фондация „Сийдър“ и Legion Run обединиха усилия в подкрепа на деца и младежи от уязвими групи, за да покажат, че заедно сме по-силни, по-смели, по-можещи, по-успешни. В един от центровете на фондация „Сийдър“ в Казанлък се оказва грижа за група деца и младежи с тежки физически увреждания, увреждания, които им причиняват ежедневни затруднения, дискомфорт и болка. Тези деца и младежи са трудноподвижни и състоянието им изисква системно раздвижване и масаж, за да бъдат облекчени болките от изкривяванията, статичното положение и спастичните мускули. Част от средствата от билетите за участие в Legion Run са предназначени за рехабилитация и физиотерапия.

 


Още добри дела