Facebook Pixel
Loader
100%

100% българско агнешко месо за Великден от ФАНТАСТИКО

100% БЪЛГАРСКО АГНЕШКО МЕСО ЗА ВЕЛИКДЕН ОТ БЪЛГАРСКАТА ВЕРИГА „ФАНТАСТИКО“

 

             Търговска верига „Фантастико“ е българска семейна компания, която от създаването си до днес работи и ще продължава да работи с български производители и български доставчици.

            За Великден и Гергьовден „Фантастико“ ще предложи на клиентите си единствено българско агнешко месо от районите на Велинград и Ямбол. 95% от яйцата в търговските ни обекти също са от родни производители. Изключение правят белите яйца, за които липсват достатъчно наличности у нас. В обектите на търговска верига „Фантастико“ се предлагат над 25 вида козунаци от български фирми.

          100% от предлаганото пилешко месо във „Фантастико“ е българско. 99% от телешкото месо също е родно производство. Работим почти изцяло с българско свинско месо, с изключение на някои промоционални артикули (максимум 1 артикул на седмица), които допълваме с внос, когато българските производители не могат да отговорят с количество и цена. В нашите търговски обекти има колбаси от над 40 марки на български производители – от най-големите до малки бутикови. 

        „Фантастико“ е сред търговците, които предлагат най-голям асортимент от български млечни продукти – над 50 марки. Продуктите в тази категория са както от най-големите производители в България, така и от малки семейни ферми.

       В нашите супермаркети се продават всички видове български плодове и зеленчуци, които се предлагат в съответния сезон.            

      Предлагането на български продукти в супермаркети „Фантастико“ е политика на компанията, основана изцяло на базата на потребителското търсене. Полагаме всички усилия клиентите ни да получават качествени стоки на достъпни цени, както и да намират при нас продуктите, които са им важни и необходими.

       Благодарим за доверието на нашите клиенти и партньори!

Още новини