Facebook Pixel
Loader
100%

Българският форум на бизнес лидерите приветства ФАНТАСТИКО ГРУП в общността

ФАНТАСТИКО ГРУП беше официално приветствана в Българския форум на бизнес лидерите. На официална церемония снощи председателят на организацията Левон Хампарцумян връчи сертификат за членство на компанията на Валентина Божева, вицепрезидент на ФАНТАСТИКО ГРУП.  Пред членове на Форума и представители на компании от различни сектори, тя представи бизнес групата, част от която са супермаркети ФАНТАСТИКО, SkyCity Mall, боулинг залите MegaXtreme Bowling, ресторанти MyChoice и клуб JoyStation.

„Всеки ден в нашите супермаркети влизат над 100 000 потребители, което е повече от жителите на Велико Търново, например. Нашата компания вече има 45 супермаркета. Не малка част от нас работим във ФАНТАСТИКО повече от 15 години, някои – дори от самото начало, а компанията вече е на 31 години. Само за  последните шест години инвестирахме над 180 млн. лв. и то собствени средства, без каквото и да е външно финансиране – инвестиции в нови обекти, но и в съществуващите, за да предложим още по-добра услуга и изживяване за клиентите, за което, разбира се, се грижат всички наши колеги. И най-важното – във фокуса на нашето управление е личното отношение към човека“,  заяви г-жа Божева. В компанията работят над 3 400 професионалисти, г-жа Божева е част от екипа от 15 години. Тя започва карирерата си във ФАНТАСТИКО като юрисконсулт, след това ръководи правната дирекция. Днес е вицепрезидент на "ФАНТАСТИКО ГРУП с фокус върху ресори "Правно обслужване" и "Човешки ресурси".

ФАНТАСТИКО ГРУП се присъедини към Българския форум на бизнес лидерите в началото на годината. Неправителствената организация обединява над 100 водещи български и международни компании и индивидуални членове, които ценят и прилагат принципите на отговорно и етично бизнес поведение в своята практика, като в същото време изискват това и от своите партньори. На церемонията в Hyatt Regency Sofia снощи бяха приветствани всички новоприети компании в БФБЛ през 2021г.

„Горд съм с тазгодишната селекция от нови членове – БФБЛ продължава да приобщава лидери от всички сектори, които са сред двигателите за икономическо развитие с дълъг хоризонт, социална промяна и просперитет в страната, каквато е и мисията на Форума“, каза при откриването председателят Левон Хампарцумян.

Още новини