Facebook Pixel
Loader
100%

Броени дни до откриването на ФАНТАСТИКО в Перник

Най-мащабният търговско-развлекателен комплекс на ФАНТАСТИКО ГРУП в гр. Перник ще отвори врати след броени дни. Десет месеца след поставянето на първата копка на проекта, на 26 август в 7:30ч. търговският обект ще отвори врати за клиентите си. Комплексът на ул. „Юрий Гагарин“ се простира върху внушителните 10 753 кв м разгъната застроена площ, а в изграждането му се включиха стотици професионалисти от различни области.

Клиентите на веригата ще имат достъп до над 45 000 вида стоки. ФАНТАСТИКО залага на качествени продукти от родни производители и световни брандове – свежи плодове и зеленчуци, риба и месо. Кулинарният щанд отново ще предлага богат асортимент от приготвени на място готвени ястия и салати. И още от предложенията на супермаркета: пекарна, в която хлябът се замесва и изпича пред клиентите; суши, приготвено на място; богата зона за био храни и напитки, диетични и диабетични продукти; винарна с различни сортове младо и отлежало вино; кафетерия със сандвичи, фрешове, торти, печива и много други. Супермаркетът ще е с работно време от 7:30ч. до 23:00ч.

В комплекса има модерна боулинг зала от веригата MegaXtreme Bowling, която е част от портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП. Жителите на гр. Перник ще открият още: зоомагазин „Нечовешки магазин - д-р Стефанов“, парфюмерия Parfen, магазин за аксесоари за мобилни телефони Smart Station, аптека Subra, оптика Grand Optics, книжарница Orange Center, каса за битови сметки и парични преводи Easy Pay, застрахователен брокер SDI, химическо чистене MediaClean, пункт на Българския спортен тотализатор.

Районът пред търговския център е облагороден с богато озеленяване и пейки за отдих. За удобство на клиентите паркингът разполага със 157 паркоместа.

Инвестицията на компанията е за над 25 млн. лв., като в обекта са разкрити над 140 нови работни места. Строителството е дело на „Бараж Груп“, а дизайнът е на студио Cityscape.

Още новини