Директор „Човешки ресурси“ на ФАНТАСТИКО е сред 100-те топ HR-и в България — Фантастико
Loader
100%

Директор „Човешки ресурси“ на ФАНТАСТИКО е сред 100-те топ HR-и в България

Антоанета Методиева, която е директор на дирекция „Човешки ресурси, управление и обучение“ на търговска верига „Фантастико“, е сред 100-те топ HR професионалисти в България. Нейната отдаденост в работата и стремежът й към професионализъм вдъхновяват колегите и мотивират екипа, в който работи.

Малко след обявяването на 50-те най-добри работодатели в страната, сред които е „Фантастико“, Career Show стартира индекса "Топ 100 HR професионалисти в България". Целта е да се откроят личностите, които стоят зад създаването на най-добрите екипи и работна атмосфера у нас.

Антоанета Методиева благодари за признанието и заяви: „Искам да благодаря на целия екип от дирекция „Човешки ресурси“! Те са изключителни професионалисти и аз имам истински късмет с този екип. За нас най-важното е да работим за развитието и професионалното израстване на хората в компанията. Знаем, че сме си свършили работата тогава, когато виждаме у колегите удовлетвореност и усещане за сигурност“.

“Работим в областта на кариерното развитие повече от 12 години. Като организатори на водещото експо за квалифицирани кадри Career Show и наградите за най-добър работодател Career Show Awards ежедневно сме свидетели на отлични постижения в сферата на привличането и задържането на таланти. Предизвикателствата пред специалистите по човешки ресурси, особено през последните месеци, са огромни! , Именно затова искаме да ги отличим и да покажем кой стои зад най-успешните екипи и работна атмосфера в страната и кой се бори за положителното развитие на пазара на труда в България, дори в период на пандемия”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Всеки желаещ имаше възможността да номинира колега или познат, a финалният резултат на индекса “Топ 100 HR професионалисти в България” беше определен чрез публичен вот. Общо 310 души бяха номинирани в първото издание на индекса, които събраха 19 500 гласа. Индексът е подреден по азбучен ред и може да бъде разгледан тук: https://careershow.bg/index/hr/

Още новини